Meteoroloji Kocaeli için uyardı! Hafta sonuna kadar...

Kocaeli 14.03.2017 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meteoroloji Kocaeli için uyardı! Hafta sonuna kadar...

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü önümüzdeki 5 gün için hava tahmin raporunu açıkladı. Hafta sonuna kadar her gün bölgemizde yağış bekleniyor. BUGÜN KUVVETLİ YAĞIŞ Meteoroloji’nin raporuna göre yarın (Salı) bölgemizde kuvvetli yağış görülecek. Çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi günleri de yağış devam edecek. Gündüz en yüksek sıcaklık 8-11 derece, gece en düşük sıcaklık 2-6 derece seviyesinde bekleniyor.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü önümüzdeki 5 gün için hava tahmin raporunu açıkladı. Hafta sonuna kadar her gün bölgemizde yağış bekleniyor.

BUGÜN KUVVETLİ YAĞIŞ

Meteoroloji’nin raporuna göre yarın (Salı) bölgemizde kuvvetli yağış görülecek. Çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi günleri de yağış devam edecek. Gündüz en yüksek sıcaklık 8-11 derece, gece en düşük sıcaklık 2-6 derece seviyesinde bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.