Meteoroloji Uyardı!

16.02.2018 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meteoroloji Uyardı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, bölgemiz bu hafta sonunu da beklenen yağıştan uzak geçirecek. Bugün ve yarın hafif yağmur bekleniyor. Pazar günü açacak havanın ardından, pazartesi yine hafif yağmur gözüküyor. Salı, hava çok bulutlu. POYRAZ SOĞUKLUĞU Hava sıcaklıkları, sert esecek poyrazın da etkisiyle önümüzdeki 5 gün boyunca olduğundan da düşük hissedilecek. En yüksek sıcaklıklar bugün ve yarın 11, pazar 12, pazartesi 10, salı günü 11 derece bekleniyor. Gece sıcaklıkları 4-7 derece arasında tahmin ediliyor.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, bölgemiz bu hafta sonunu da beklenen yağıştan uzak geçirecek.

Bugün ve yarın hafif yağmur bekleniyor. Pazar günü açacak havanın ardından, pazartesi yine hafif yağmur gözüküyor. Salı, hava çok bulutlu.

POYRAZ SOĞUKLUĞU

Hava sıcaklıkları, sert esecek poyrazın da etkisiyle önümüzdeki 5 gün boyunca olduğundan da düşük hissedilecek. En yüksek sıcaklıklar bugün ve yarın 11, pazar 12, pazartesi 10, salı günü 11 derece bekleniyor. Gece sıcaklıkları 4-7 derece arasında tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.