Meteoroloji Uyardı! Çamur Yağabilir

Kocaeli 22.03.2018 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meteoroloji Uyardı! Çamur Yağabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nin batısında yer yer toz taşınımı beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Marmara Bölgesi'nin batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer toz taşınımı beklendiğini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, saat 13.00'e kadar Marmara Bölgesi'nin batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer toz taşınımı beklendiği belirtildi. Açıklamada, meydana gelebilecek hava kalitesinde ve görüş mesafesinde azalma, yer yer hafif çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. HAVA YAĞMURLU  Ayrıca bugün Kocaeli'de yağmur bekleniyor. Tüm gün sürmesi beklenen yağışlar nedeniyle sıcaklıklarda da ciddi bir düşüş meydana geliyor. Bugün Kocaeli'deki hava sıcaklıkları 6 derece olacak. Yarın ise Kocaeli'de yağmur beklenmezken, sıcaklar ise 14 derece olacak. Bir gün ertelenen yağmur, hafta sonu ise kentimizi adeta esir edecek. İlimizde cumartesi ve pazar günleri yağmur beklenirken sıcaklıklar ise 11-12 derece arasında olacak. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nin batısında yer yer toz taşınımı beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Marmara Bölgesi'nin batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer toz taşınımı beklendiğini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, saat 13.00'e kadar Marmara Bölgesi'nin batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer toz taşınımı beklendiği belirtildi. Açıklamada, meydana gelebilecek hava kalitesinde ve görüş mesafesinde azalma, yer yer hafif çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

HAVA YAĞMURLU 

Ayrıca bugün Kocaeli'de yağmur bekleniyor. Tüm gün sürmesi beklenen yağışlar nedeniyle sıcaklıklarda da ciddi bir düşüş meydana geliyor. Bugün Kocaeli'deki hava sıcaklıkları 6 derece olacak. Yarın ise Kocaeli'de yağmur beklenmezken, sıcaklar ise 14 derece olacak. Bir gün ertelenen yağmur, hafta sonu ise kentimizi adeta esir edecek. İlimizde cumartesi ve pazar günleri yağmur beklenirken sıcaklıklar ise 11-12 derece arasında olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.