Meteoroloji uyardı! Yarın....

Kocaeli 15.05.2020 - 21:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meteoroloji uyardı! Yarın....

Meteoroloji'nin hava durumuna dair son tahminlerine göre bugün sıcaklıklar hızla artacak ve yarınki hava durumunda sıcaklıklar ağustos ayını aratmayacak. Yarın Kocaeli'de sıcaklıklar 35 dereceye ulaşacak.Günler öncesinden uyarıların yayınlandığı sıcak hava dalgası yurda bugün giriş yapıyor. Hava durumu tahminlerine göre sıcaklıklar ciddi şekilde artacak, önümüzdeki haftanın ilk günlerinde de sıcak hava yurdu etkilemeye devam edecek. MEVSİM NORMALLERİNİN 13 DERECE ÜZERİNE ÇIKACAK Meteoroloji tarafından yayınlanan uyarıya göre; Bu hafta sonu bugünden itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artarak yurdumuzun batı bölgelerinde mevsim normallerinin 9 ila 13 derece üzerinde seyredeceği ve uzun yıllar Mayıs ayında kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerini yer yer aşabileceği değerlendirilmektedir. Yurdumuzun diğer bölgelerinde ise mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği öngörülmektedir. YAŞLILARA VE ÇOCUKLARA UYARI Meteoroloji’nin yayınladığı duyuruda yaşlı ve çocuklara dikkat çekildi; Vatandaşlarımızdan özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlılarımızın aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları ve güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunmamaları sağlıkları açısından önem arz etmektedir.   SICAK HAVA GÜNLERCE SÜRECEK Meteoroloji’nin yayınladığı tahmin haritasına göre sıcak hava etkisini günlerce sürdürecek…  

Meteoroloji'nin hava durumuna dair son tahminlerine göre bugün sıcaklıklar hızla artacak ve yarınki hava durumunda sıcaklıklar ağustos ayını aratmayacak. Yarın Kocaeli'de sıcaklıklar 35 dereceye ulaşacak.Günler öncesinden uyarıların yayınlandığı sıcak hava dalgası yurda bugün giriş yapıyor. Hava durumu tahminlerine göre sıcaklıklar ciddi şekilde artacak, önümüzdeki haftanın ilk günlerinde de sıcak hava yurdu etkilemeye devam edecek.

MEVSİM NORMALLERİNİN 13 DERECE ÜZERİNE ÇIKACAK

Meteoroloji tarafından yayınlanan uyarıya göre; Bu hafta sonu bugünden itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artarak yurdumuzun batı bölgelerinde mevsim normallerinin 9 ila 13 derece üzerinde seyredeceği ve uzun yıllar Mayıs ayında kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerini yer yer aşabileceği değerlendirilmektedir. Yurdumuzun diğer bölgelerinde ise mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği öngörülmektedir.

YAŞLILARA VE ÇOCUKLARA UYARI

Meteoroloji’nin yayınladığı duyuruda yaşlı ve çocuklara dikkat çekildi; Vatandaşlarımızdan özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlılarımızın aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları ve güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunmamaları sağlıkları açısından önem arz etmektedir.

 

SICAK HAVA GÜNLERCE SÜRECEK

Meteoroloji’nin yayınladığı tahmin haritasına göre sıcak hava etkisini günlerce sürdürecek…

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.