Metin Oktay’da DİGOR coşkusu

Spor 28.06.2016 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Metin Oktay’da DİGOR coşkusu

Metin Oktay’da DİGOR coşkusu

İstanbul’un iki yakası ve Kocaeli’nde yaşayan Digorlular’ı bir çatı altında toplayarak güzel bir yardımlaşma ve dayanışma örneği sergileyen Digor Kültür Platformu, kültürel etkinliklerinin yanı sıra sporda da ses getirmeye başladı. Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı’nın düzenlemiş olduğu turnuvaya katılan Digor Kültür Platformu, önceki gece oynanan maçta Kontakt takımını penaltı atışları sonucunda devirerek yarı finale yükseldi. DİGORLULAR MAÇA AKIN ETTİ Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı yaklaşık 100 kadar Digorlu taraftar takip ederken, takımlarına müthiş bir destek verdiler. Tribünleri dolduran Digorlu spor severler karşılaşmayı adeta resmi maç havasına sokarken, takımlarının itici gücü oldular. 2-2 biten maçta penaltı atışlarında 3 penaltı kurtaran kalecilerini omuzlarına alan Digorlular, görülmeye değer bir sevinç yaşadılar. 100 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKLER Sanatsal, kültürel ve spor faaliyetleriyle son dönemde adından sıkça söz ettirmeye başlayan Digor Kültür Platformu, Digorlu 100 öğrenciye burs vermek için çalışmalara başladı. Digor Kültür Platformu Başkanı Özgür Agin yaptığı açıklamada, Kars’ın Digor ilçesinin kamuoyunda kötü bir imajının olduğunu ve bu kötü imajı düzeltmek adına Digor Kültür Platformu’nu kurduklarını söyledi. Yaklaşık 5 yıl önce kurulan platformun her geçen rağbet gördüğünü söyleyen Başkan Agin, Digorlular’ın bu platform çatısı altında toplanarak güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergilediklerini söyledi. MAÇTAN SONRA DONDURMA ZİYAFETİ Kuşkusuz turnuvanın en renkli takımı olan Digor Kültür Platformu, maç sonunda galibiyeti dondurma ziyafetiyle kutladı. Metin Oktay Tesisleri’nde maçı izlemeye gelen tüm taraftarlara dondurma ikramında bulunan Digorlular, galibiyetin keyfini doyasıya yaşadılar.
Metin Oktay’da DİGOR coşkusu

İstanbul’un iki yakası ve Kocaeli’nde yaşayan Digorlular’ı bir çatı altında toplayarak güzel bir yardımlaşma ve dayanışma örneği sergileyen Digor Kültür Platformu, kültürel etkinliklerinin yanı sıra sporda da ses getirmeye başladı. Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı’nın düzenlemiş olduğu turnuvaya katılan Digor Kültür Platformu, önceki gece oynanan maçta Kontakt takımını penaltı atışları sonucunda devirerek yarı finale yükseldi.

DİGORLULAR MAÇA AKIN ETTİ

Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı yaklaşık 100 kadar Digorlu taraftar takip ederken, takımlarına müthiş bir destek verdiler. Tribünleri dolduran Digorlu spor severler karşılaşmayı adeta resmi maç havasına sokarken, takımlarının itici gücü oldular. 2-2 biten maçta penaltı atışlarında 3 penaltı kurtaran kalecilerini omuzlarına alan Digorlular, görülmeye değer bir sevinç yaşadılar.

100 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKLER

Sanatsal, kültürel ve spor faaliyetleriyle son dönemde adından sıkça söz ettirmeye başlayan Digor Kültür Platformu, Digorlu 100 öğrenciye burs vermek için çalışmalara başladı. Digor Kültür Platformu Başkanı Özgür Agin yaptığı açıklamada, Kars’ın Digor ilçesinin kamuoyunda kötü bir imajının olduğunu ve bu kötü imajı düzeltmek adına Digor Kültür Platformu’nu kurduklarını söyledi. Yaklaşık 5 yıl önce kurulan platformun her geçen rağbet gördüğünü söyleyen Başkan Agin, Digorlular’ın bu platform çatısı altında toplanarak güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergilediklerini söyledi.

MAÇTAN SONRA DONDURMA ZİYAFETİ

Kuşkusuz turnuvanın en renkli takımı olan Digor Kültür Platformu, maç sonunda galibiyeti dondurma ziyafetiyle kutladı. Metin Oktay Tesisleri’nde maçı izlemeye gelen tüm taraftarlara dondurma ikramında bulunan Digorlular, galibiyetin keyfini doyasıya yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.