Metro bölgemizin atar damarı!

Siyaset 22.07.2020 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Metro bölgemizin atar damarı!

Kocaeli’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın devam eden yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, bölgemizdeki ilk metro olan Gebze-Darıca metrosunun iki ilçeyi birbirine bağladığı için bölgenin atar ve toplar damarı olacağını belirtti. AK Parti Kocaeli Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, Gazi Meclis Genel Kurulu’nda söz alarak Kocaeli’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın devam eden çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. TBMM Başkan Vekilliğine seçilen Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı tebrik etmeyi ihmal etmeyen Şeker; “Öncelikle aynı seçim bölgesinin milletvekilleri olarak Meclis Başkan Vekilliği görevinizden dolayı memnun olduğumu ifade ediyor, ilk sözü bana verme jestinizden dolayı teşekkür ediyorum ve sizi tebrik ediyorum.” dedi. GEBZE – DARICA METRO HATTI BAKANLIĞA DEVREDİLDİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını başlattığı Gebze-Darıca metro hattı, yapılan görüşmeler sonucu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na devredildi. 15,4 kilometrelik Metro’da 5‘i aç-kapa olmak üzere toplam 11 istasyon bulunmakta. Bölgemizde yapılan ilk metro olan Gebze-Darıca Metro Hattı ile ilgili açıklamalarda bulunan Şeker, “Gebze Kent Meydanı İstasyonu’nda betonerme ve tünel çalışmaları, Darıca Sahil, Stadyum, Akse Sapağı, Adliye, Mutlukent ve OSB İstasyonlarında kazı çalışmaları devam ediyor. İki ilçemizin atar ve toplar damarı olacak olan metro, sanayi tesislerine, Farabi Araştırma Hastanesi'ne, Fatih Devlet Hastanesi'ne ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 900 dönümlük Darıca Millet Bahçesi'ne kolay ve konforlu ulaşımı sağlayacak. Gebze – Darıca Metrosu ileride Marmaray Banliyö Hattı'na ve Sabiha Gökçen Havalimanı bağlanacak. Metro, nasipse Cumhuriyetimizin 100.yılında, yani 2023’te hizmete açılmış olacak.“ ifadelerini kullandı. MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRIYIZ Kocaeli’nin hak ettiği hizmetleri almaya devam edeceğini belirten Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “AK Parti olarak kurulduğumuz günden bugüne dek lafla değil yapmış olduğumuz icraatlar ile milletimizin hizmetkârı olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, yatırımlar hız kesmeden devam edecek. Bizim işimiz aziz milletimize hizmet etmektir.” dedi.

Kocaeli’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın devam eden yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, bölgemizdeki ilk metro olan Gebze-Darıca metrosunun iki ilçeyi birbirine bağladığı için bölgenin atar ve toplar damarı olacağını belirtti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, Gazi Meclis Genel Kurulu’nda söz alarak Kocaeli’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın devam eden çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. TBMM Başkan Vekilliğine seçilen Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı tebrik etmeyi ihmal etmeyen Şeker; “Öncelikle aynı seçim bölgesinin milletvekilleri olarak Meclis Başkan Vekilliği görevinizden dolayı memnun olduğumu ifade ediyor, ilk sözü bana verme jestinizden dolayı teşekkür ediyorum ve sizi tebrik ediyorum.” dedi.

GEBZE – DARICA METRO HATTI BAKANLIĞA DEVREDİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını başlattığı Gebze-Darıca metro hattı, yapılan görüşmeler sonucu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na devredildi. 15,4 kilometrelik Metro’da 5‘i aç-kapa olmak üzere toplam 11 istasyon bulunmakta. Bölgemizde yapılan ilk metro olan Gebze-Darıca Metro Hattı ile ilgili açıklamalarda bulunan Şeker, “Gebze Kent Meydanı İstasyonu’nda betonerme ve tünel çalışmaları, Darıca Sahil, Stadyum, Akse Sapağı, Adliye, Mutlukent ve OSB İstasyonlarında kazı çalışmaları devam ediyor. İki ilçemizin atar ve toplar damarı olacak olan metro, sanayi tesislerine, Farabi Araştırma Hastanesi'ne, Fatih Devlet Hastanesi'ne ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 900 dönümlük Darıca Millet Bahçesi'ne kolay ve konforlu ulaşımı sağlayacak. Gebze – Darıca Metrosu ileride Marmaray Banliyö Hattı'na ve Sabiha Gökçen Havalimanı bağlanacak. Metro, nasipse Cumhuriyetimizin 100.yılında, yani 2023’te hizmete açılmış olacak.“ ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRIYIZ

Kocaeli’nin hak ettiği hizmetleri almaya devam edeceğini belirten Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “AK Parti olarak kurulduğumuz günden bugüne dek lafla değil yapmış olduğumuz icraatlar ile milletimizin hizmetkârı olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, yatırımlar hız kesmeden devam edecek. Bizim işimiz aziz milletimize hizmet etmektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.