MHK’den bir sorumsuzluk örneği daha!

Spor 14.11.2019 - 13:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHK’den bir sorumsuzluk örneği daha!

Merkez Hakem Kurulu(MHK) 3.Lig 3.Grup’un 13.haftasında Pazar günü oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş-Diyarbekirspor A.Ş karşılaşmasına tartışmalı bir hakem ataması yaptı. Kurul kritik maça Ordu bölgesi hakemlerinden Volkan Şeker’i atarken, bu karar Darıca G.B camiasının tepkisi topladı. Tepkinin nedeni ise Diyarbekirspor’u Ordulu teknik adam Cüneyt Tiryaki’nin çalıştırıyor olması. HAKEM CAMİASINI ZAN ALTINDA BIRAKAN ATAMA MHK’nin iki takım için de büyük önem taşıyan bu karşılaşmaya yeterli araştırma yapmadan gerek maçın hakemi Şeker’i gerekse teknik adam Tiryaki’yi zan altında bırakacak bir atama yapması futbol otoritelerinin tepkisini toplarken, maçın hakeminin göstereceği performans merak konusu oldu. Talihsiz atamanın kuşkusuz maçın hakemi Şeker’i psikolojik olarak etkileyeceği tahmin edilrken, hakem camiasını da zor durumda bırakan bu atamanın bir sorumsuzluk örneği olduğu net bir şekilde görüldü.

Merkez Hakem Kurulu(MHK) 3.Lig 3.Grup’un 13.haftasında Pazar günü oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş-Diyarbekirspor A.Ş karşılaşmasına tartışmalı bir hakem ataması yaptı. Kurul kritik maça Ordu bölgesi hakemlerinden Volkan Şeker’i atarken, bu karar Darıca G.B camiasının tepkisi topladı. Tepkinin nedeni ise Diyarbekirspor’u Ordulu teknik adam Cüneyt Tiryaki’nin çalıştırıyor olması.

HAKEM CAMİASINI ZAN ALTINDA BIRAKAN ATAMA

MHK’nin iki takım için de büyük önem taşıyan bu karşılaşmaya yeterli araştırma yapmadan gerek maçın hakemi Şeker’i gerekse teknik adam Tiryaki’yi zan altında bırakacak bir atama yapması futbol otoritelerinin tepkisini toplarken, maçın hakeminin göstereceği performans merak konusu oldu. Talihsiz atamanın kuşkusuz maçın hakemi Şeker’i psikolojik olarak etkileyeceği tahmin edilrken, hakem camiasını da zor durumda bırakan bu atamanın bir sorumsuzluk örneği olduğu net bir şekilde görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.