MHK’den Gebzespor maçına kafa karıştıran atama!

Spor 06.10.2017 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHK’den Gebzespor maçına kafa karıştıran atama!

Merkez Hakem Kurulu,(MHK)Gebzespor’un ligin 3.haftasında deplasmanda Adapazarıspor’a konuk olacağı zorlu 90 dakikaya tartışmalı bir hakemi atadı. Geçen sezon Gebzespor’un sahasında B.Vitraspor ile oynadığı maçta kararlarıyla mor beyazlı taraftarları çileden çıkaran İstanbul bölgesi hakemi Aykut Sergin, Pazar günü Adapazarı-Gebzespor maçında düdük çakacak. 90+3’TE ALEYHİMZE PENALTI ÇALMIŞTI Hakem Sergin Gebzespor ile B.Vitraspor arasında oynanan maçın 90+3.dakikasında konuk ekibin lehine penaltı kararı vermiş ve karşılaşma 1-1 berabere bitmişti. Adapazarı Karaman Stadı’nda oynanacak olan maçta hakem Sergin’in yardımcılıklarını Utku Gök ve Eren Acar yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Ertuğrul Kösterelioğlu görevlendirildi.

Merkez Hakem Kurulu,(MHK)Gebzespor’un ligin 3.haftasında deplasmanda Adapazarıspor’a konuk olacağı zorlu 90 dakikaya tartışmalı bir hakemi atadı. Geçen sezon Gebzespor’un sahasında B.Vitraspor ile oynadığı maçta kararlarıyla mor beyazlı taraftarları çileden çıkaran İstanbul bölgesi hakemi Aykut Sergin, Pazar günü Adapazarı-Gebzespor maçında düdük çakacak.

90+3’TE ALEYHİMZE PENALTI ÇALMIŞTI

Hakem Sergin Gebzespor ile B.Vitraspor arasında oynanan maçın 90+3.dakikasında konuk ekibin lehine penaltı kararı vermiş ve karşılaşma 1-1 berabere bitmişti. Adapazarı Karaman Stadı’nda oynanacak olan maçta hakem Sergin’in yardımcılıklarını Utku Gök ve Eren Acar yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Ertuğrul Kösterelioğlu görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.