MHP ailesi açılışa gitti

Siyaset 06.02.2020 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP ailesi açılışa gitti

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve Yönetim Kurulu üyeleri ile ilçe sekreteri Kürşat Tuğan ve Gebze Ülkü Ocakları Yöneticisi Kürşat Azeri'nin birlikte yeni açtıkları Tedarikport firmasını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İlçe Başkanı Kural ve partililer, Kürşat Tuğan ve Kürşat Azeri'nin açtıkları iş yerine konuk olarak, hem hayırlı olsun dediler, hem de Tuğan ve Azeri ile bol bol sohbet ettiler. “HAYIRLI UĞURLU OLSUN” Düzenlenen ziyarette konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “İki değerli kardeşimizin yeni açmış oldukları, Tedarikport firmasının hayırlı olmasını diliyor, güzel hizmetler gerçekleştireceğine inanıyorum. İki değerli kardeşime hayırlı işler diliyorum. Rabbim utandırmasın, güzel çalışmalar yapmalarını arzu ediyorum” şeklinde konuştu. HABER: R.SILA GÜVENÇ

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve Yönetim Kurulu üyeleri ile ilçe sekreteri Kürşat Tuğan ve Gebze Ülkü Ocakları Yöneticisi Kürşat Azeri'nin birlikte yeni açtıkları Tedarikport firmasını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İlçe Başkanı Kural ve partililer, Kürşat Tuğan ve Kürşat Azeri'nin açtıkları iş yerine konuk olarak, hem hayırlı olsun dediler, hem de Tuğan ve Azeri ile bol bol sohbet ettiler.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Düzenlenen ziyarette konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “İki değerli kardeşimizin yeni açmış oldukları, Tedarikport firmasının hayırlı olmasını diliyor, güzel hizmetler gerçekleştireceğine inanıyorum. İki değerli kardeşime hayırlı işler diliyorum. Rabbim utandırmasın, güzel çalışmalar yapmalarını arzu ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.