MHP ÇAYIROVA’DAN ANNELERE KARANFİL!

Çayırova 14.05.2017 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP ÇAYIROVA’DAN ANNELERE KARANFİL!

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Anneler Günü vesilesiyle Çayırova’da Cumartesi Pazarı’nda annelere karanfil dağıttılar. MHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Anneler Günü vesilesiyle Çayırova’da Cumartesi Pazarı’nda annelere karanfil dağıttılar. 14 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle MHP Çayırova ilçe teşkilatı, Çayırova Ülkü Ocağı ve MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları bir dizi etkinlikler gerçekleştirdiler. Anneler Günü vesilesiyle ilk olarak vefat eden anneler için Kuran-ı Kerim okutuldu. Ardından MHP’liler Fatih Caddesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’ndaki annelere karanfil dağıttılar. DÜZDABAN: ANNELER EN DEĞERLİMİZDİR Gerçekleşen etkinliklerle ilgili olarak bilgi veren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı 14 Mayıs Anneler günü münasebetiyle teşkilatımızda vefat etmiş tüm Annelerimiz için Kuran-ı Kerim okutulup daha sonra Fatih Caddesi bulunan Cumartesi Pazarı başında Çayırova Ülkü Ocakları Başkanımız Hikmet Yılmaz, başkanvekilimiz Selma Çimen Yılmaz ve kadın kolları başkanımız Sevda Vakitbilir ve ilçe yöneticilerimizle birlikte Anneler Günü için karanfil dağıttık.” Dedi.

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Anneler Günü vesilesiyle Çayırova’da Cumartesi Pazarı’nda annelere karanfil dağıttılar.

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Anneler Günü vesilesiyle Çayırova’da Cumartesi Pazarı’nda annelere karanfil dağıttılar. 14 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle MHP Çayırova ilçe teşkilatı, Çayırova Ülkü Ocağı ve MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları bir dizi etkinlikler gerçekleştirdiler. Anneler Günü vesilesiyle ilk olarak vefat eden anneler için Kuran-ı Kerim okutuldu. Ardından MHP’liler Fatih Caddesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’ndaki annelere karanfil dağıttılar.

DÜZDABAN: ANNELER EN DEĞERLİMİZDİR

Gerçekleşen etkinliklerle ilgili olarak bilgi veren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı 14 Mayıs Anneler günü münasebetiyle teşkilatımızda vefat etmiş tüm Annelerimiz için Kuran-ı Kerim okutulup daha sonra Fatih Caddesi bulunan Cumartesi Pazarı başında Çayırova Ülkü Ocakları Başkanımız Hikmet Yılmaz, başkanvekilimiz Selma Çimen Yılmaz ve kadın kolları başkanımız Sevda Vakitbilir ve ilçe yöneticilerimizle birlikte Anneler Günü için karanfil dağıttık.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.