MHP ÇAYIROVA VATAN NÖBETİNDE!

Çayırova 16.07.2017 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP ÇAYIROVA VATAN NÖBETİNDE!

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde alandaydı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik gününde yerini alan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetimi bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Düzdaban açıklamasında, Devlet hafızası güçlüdür. Hiçbir hainliği de iyiliği de yarına bırakmaz” diyerek Ülkücüler dün olduğu gibi bugünde devletinin yanında yer almaya devam edecek” dedi.

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde Çayırova Fatih Caddesi’nde bir araya gelerek MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetimi, gerçekleşecek yürüyüş öncesi şehit ve gazileri anma adına bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Düzdaban yaptığı açıklama da, “Türk milletinin 5 bin yıllık tarihi geçmişi olan tarihi geleneğe sahip olan kadir bir millet ve kadim bir devlettir. Devlet hafızası güçlüdür. Türk milleti buna istinaden 16 büyük devlet kurmuştur. Bu son toprak parçası bu son liman, bu son umut, bu vatan toprağı, misakı milli sınırlarını kanla çizmiş, büyük Türk milletinin son vatan toprağıdır. Ülkücüler dün olduğu gibi Yusuf imam oğluyla başlayan bugün Fırat Çakıroğlu ile devam eden kutlu bir harekatın neferleriyiz. TC devleti için Türk milleti için kanımızın son damlasına kadar şehadet şerbeti içmeye vatan hainlerinin ve iş birlikçilerinin yok olması için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Son nefer, son nefes kalana kadardır. Bunu tüm vatan hainleri böyle bilsin.” Dedi. HEPİNİZİ BİR KÖŞEYE YAZDIK Düzdaban, “15 Temmuz gecesi darbe teşebbüsüne sevinip mutlu olanlar bu teşebbüse tiyatro deyip dalga geçenler o gece sokağa çıkıp milli iradeye sahip çıkmaktansa, market raflarını boşaltıp evlerinde oturmayı tercih edenler, gecekondularda saklananlar sizler de unutmadık. Sizler de hainsiniz, sizleri de bir köşeye yazdık.” dedi. EN ÖNEMLİ SİYASİ AYAKLARA DONULMADI “FETÖ’nün siyasi ayağı da temizlenmeli” diyen Başkan Düzdaban, “15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 1 sene geçmiş olmasına rağmen hala bu işin en önemli safhası olan siyasi ayaklara dokunulması, bir an önce FETÖ’nün siyasi ayağının tespit edilerek adalet önüne çıkarılması ve gereken eczanın verilmesini yüce makamlardan talep ediyoruz.” Dedi. HABER: YAĞMUR SIR
MHP Çayırova İlçe Başkanlığı 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde alandaydı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik gününde yerini alan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetimi bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Düzdaban açıklamasında, Devlet hafızası güçlüdür. Hiçbir hainliği de iyiliği de yarına bırakmaz” diyerek Ülkücüler dün olduğu gibi bugünde devletinin yanında yer almaya devam edecek” dedi.

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde Çayırova Fatih Caddesi’nde bir araya gelerek MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetimi, gerçekleşecek yürüyüş öncesi şehit ve gazileri anma adına bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Düzdaban yaptığı açıklama da, “Türk milletinin 5 bin yıllık tarihi geçmişi olan tarihi geleneğe sahip olan kadir bir millet ve kadim bir devlettir. Devlet hafızası güçlüdür. Türk milleti buna istinaden 16 büyük devlet kurmuştur. Bu son toprak parçası bu son liman, bu son umut, bu vatan toprağı, misakı milli sınırlarını kanla çizmiş, büyük Türk milletinin son vatan toprağıdır. Ülkücüler dün olduğu gibi Yusuf imam oğluyla başlayan bugün Fırat Çakıroğlu ile devam eden kutlu bir harekatın neferleriyiz. TC devleti için Türk milleti için kanımızın son damlasına kadar şehadet şerbeti içmeye vatan hainlerinin ve iş birlikçilerinin yok olması için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Son nefer, son nefes kalana kadardır. Bunu tüm vatan hainleri böyle bilsin.” Dedi.

HEPİNİZİ BİR KÖŞEYE YAZDIK

Düzdaban, “15 Temmuz gecesi darbe teşebbüsüne sevinip mutlu olanlar bu teşebbüse tiyatro deyip dalga geçenler o gece sokağa çıkıp milli iradeye sahip çıkmaktansa, market raflarını boşaltıp evlerinde oturmayı tercih edenler, gecekondularda saklananlar sizler de unutmadık. Sizler de hainsiniz, sizleri de bir köşeye yazdık.” dedi.

EN ÖNEMLİ SİYASİ AYAKLARA DONULMADI

“FETÖ’nün siyasi ayağı da temizlenmeli” diyen Başkan Düzdaban, “15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 1 sene geçmiş olmasına rağmen hala bu işin en önemli safhası olan siyasi ayaklara dokunulması, bir an önce FETÖ’nün siyasi ayağının tespit edilerek adalet önüne çıkarılması ve gereken eczanın verilmesini yüce makamlardan talep ediyoruz.” Dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.