MHP Çayırova'da coştu!

Çayırova 22.04.2018 - 06:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Çayırova'da coştu!

MHP Çayırova ilçe Teşkilatı'nın "Bir tuğla da sen koy" isimli programı gerçekleştirildin MHP'liler Çayırova'da buluştu

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı tarafından hafta sonu kapalı spor salonunda "bir tuğla da sen koy" isimli etkinlik gerçekleştirildi. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Çayırova Belediye BaşkanıŞevki Demirci , MHP MKYK Üyesi Erkan Azeri,  MHP Kocaeli Mİlletvekili Aydın Ünlü,  AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman GÜr, MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe başkanı,  MHP İstanbul Tuzla İlçe başkanı , sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.  Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban yaptığı açılış konuşmasında ülkemizin birlik ve beraberliğinin önem arz ettiği bir süreçten geçtiğimizi milliyetçi camianın bu bilinçten uzaklaşmaması gerektiğine dikkat çekti. Gezi olaylarında ülkücülerin sokağa dökülerek karşı karşıya getirilmeye çalışıldığına dikkat çeken Düzdaban 15 Temmuz sürecinde de milli birlik ve beraberlikten yana MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin tavır koyduğunu bundan sonraki süreçte de her zaman bu düşünce doğrultusunda hareket edileceğini savundu.  AYDIN ÜNLÜ'DEN TEŞEKKÜR MHP KOcaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise , son genel seçimden sonra "en has ülkücü diye bilinen isimler bile birilerinin rüzgarına kapılarak bizden ayrılmıştır. Sizler burada kalarak bu davayı sırtladığınızı gösterdiniz.  Milliyetçi hareket camiası sizleri unutmayacaktır. Bu yüzden sizlere teşekkür ederim" diye konuştu. Ünlü "bizler bu seçimde genel başkanımız Devlet Bahçeli'ye oy isteyeceğiz. Bunun için sizlere çok büyük görevler düşüyor" diye konuştu. MHP MKYK Üyesi Erkan Azeri de yaptığı konuşmada  Türkiye'nin hassas bir süreçten geçtiğini birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Azeri'nin konuşmasından sonra Çayırova'nın seslerindne Turan Ali ile Ali Kınık ve Atilla Yılmaz sahne alarak Çayırovaları coşturdu.
MHP Çayırova ilçe Teşkilatı'nın "Bir tuğla da sen koy" isimli programı gerçekleştirildin MHP'liler Çayırova'da buluştu

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı tarafından hafta sonu kapalı spor salonunda "bir tuğla da sen koy" isimli etkinlik gerçekleştirildi. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Çayırova Belediye BaşkanıŞevki Demirci , MHP MKYK Üyesi Erkan Azeri,  MHP Kocaeli Mİlletvekili Aydın Ünlü,  AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman GÜr, MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe başkanı,  MHP İstanbul Tuzla İlçe başkanı , sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.  Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban yaptığı açılış konuşmasında ülkemizin birlik ve beraberliğinin önem arz ettiği bir süreçten geçtiğimizi milliyetçi camianın bu bilinçten uzaklaşmaması gerektiğine dikkat çekti. Gezi olaylarında ülkücülerin sokağa dökülerek karşı karşıya getirilmeye çalışıldığına dikkat çeken Düzdaban 15 Temmuz sürecinde de milli birlik ve beraberlikten yana MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin tavır koyduğunu bundan sonraki süreçte de her zaman bu düşünce doğrultusunda hareket edileceğini savundu. 


AYDIN ÜNLÜ'DEN TEŞEKKÜR
MHP KOcaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise , son genel seçimden sonra "en has ülkücü diye bilinen isimler bile birilerinin
rüzgarına kapılarak bizden ayrılmıştır. Sizler burada kalarak bu davayı sırtladığınızı gösterdiniz.  Milliyetçi hareket
camiası sizleri unutmayacaktır. Bu yüzden sizlere teşekkür ederim" diye konuştu. Ünlü "bizler bu seçimde genel başkanımız Devlet Bahçeli'ye oy isteyeceğiz. Bunun için sizlere çok büyük görevler düşüyor" diye konuştu.
MHP MKYK Üyesi Erkan Azeri de yaptığı konuşmada  Türkiye'nin hassas bir süreçten geçtiğini birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Azeri'nin konuşmasından sonra Çayırova'nın seslerindne Turan Ali ile Ali Kınık ve Atilla Yılmaz sahne alarak Çayırovaları coşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.