MHP Çayırova’dan başladı!

Çayırova 17.07.2019 - 18:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Çayırova’dan başladı!

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Yönetimi, ilçe genelinde düzenlenecek genişletilmiş ilçe istişare toplantılarının ilkini Çayırova’da gerçekleştirdi. MHP, genişletilmiş ilçe istişare toplantılarının startını verdi. Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada teşkilat mensuplarıyla ülke ve ilçe gündemi üzerine görüş alışverişinde bulundu. Ünlü’yü, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Kadın Kolları Başkanı Sibel Kurt, meclis üyeleri ve ilçe yönetimi karşıladı. Toplantıda ayrıca Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Fatih Aydın da hazır bulundu. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ayrıca istişare toplantısı öncesinde üç mahalleye yeni başkan ataması gerçekleştirdi. Buna göre MHP Çayırova Atatürk Mahalle Başkanlığı’na Gökhan Özdemir, MHP Çayırova Akse Mahalle Başkanlığı’na Engin Kılıç, MHP Çayırova Mahalle Başkanlığı’na Burak Biler getirildi.   ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban şunları dile getirdi; “İlçe başkanlığının aldığımız günden bu yana 16 Nisan Referandumu, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri, 31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde aktif rol aldık ve her seçimde inandığımız değerler doğrultusunda mücadele ederek anlımızın akıyla çıktık. İnandığımız mukaddesatlar için dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle çalışmaya hazırız. Selam olsun bayraklaşan mücadelemizde cepheyi terk etmeyen tüm teşkilat mensuplarına ve Çayırova’ya.” BİR SONRAKİ İSTİŞARE DARICA’DA Düzdaban yaptığı konuşmanın ardından sözü MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye bıraktı. Ünlü, İstanbul seçimlerinde aldığı aktif rolden ötürü tüm MHP Çayırova Teşkilatı mensuplarına teşekkür ederken, Cumhur İttifakı’nın kısa süreli bir ittifak olmadığını ve uzun yıllar boyunca Cumhur İttifakı’nın devam edeceğinin bilgisini verdi. Ayrıca Ünlü gerçekleştirilen genişletilmiş istişare toplantısında yerel ve genel gündem hakkında parti üyelerine bilgilendirmede bulundu. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. MHP’nin bölgemizdeki diğer istişare toplantısı 22 Temmuz’da Darıca’da gerçekleşecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Yönetimi, ilçe genelinde düzenlenecek genişletilmiş ilçe istişare toplantılarının ilkini Çayırova’da gerçekleştirdi. MHP, genişletilmiş ilçe istişare toplantılarının startını verdi. Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada teşkilat mensuplarıyla ülke ve ilçe gündemi üzerine görüş alışverişinde bulundu. Ünlü’yü, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Kadın Kolları Başkanı Sibel Kurt, meclis üyeleri ve ilçe yönetimi karşıladı. Toplantıda ayrıca Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Fatih Aydın da hazır bulundu. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ayrıca istişare toplantısı öncesinde üç mahalleye yeni başkan ataması gerçekleştirdi. Buna göre MHP Çayırova Atatürk Mahalle Başkanlığı’na Gökhan Özdemir, MHP Çayırova Akse Mahalle Başkanlığı’na Engin Kılıç, MHP Çayırova Mahalle Başkanlığı’na Burak Biler getirildi.  

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban şunları dile getirdi; “İlçe başkanlığının aldığımız günden bu yana 16 Nisan Referandumu, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri, 31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde aktif rol aldık ve her seçimde inandığımız değerler doğrultusunda mücadele ederek anlımızın akıyla çıktık. İnandığımız mukaddesatlar için dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle çalışmaya hazırız. Selam olsun bayraklaşan mücadelemizde cepheyi terk etmeyen tüm teşkilat mensuplarına ve Çayırova’ya.”

BİR SONRAKİ İSTİŞARE DARICA’DA

Düzdaban yaptığı konuşmanın ardından sözü MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye bıraktı. Ünlü, İstanbul seçimlerinde aldığı aktif rolden ötürü tüm MHP Çayırova Teşkilatı mensuplarına teşekkür ederken, Cumhur İttifakı’nın kısa süreli bir ittifak olmadığını ve uzun yıllar boyunca Cumhur İttifakı’nın devam edeceğinin bilgisini verdi. Ayrıca Ünlü gerçekleştirilen genişletilmiş istişare toplantısında yerel ve genel gündem hakkında parti üyelerine bilgilendirmede bulundu. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. MHP’nin bölgemizdeki diğer istişare toplantısı 22 Temmuz’da Darıca’da gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.