MHP Çayırova muhtarları unutmadı!

Çayırova 21.10.2020 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Çayırova muhtarları unutmadı!

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı, Çayırova’daki muhtarları ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova’da bulunan dokuz mahalle muhtarını makamında ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Muhtarların ilçe halkına ulaşmak konusunda çok büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Başkan Düzdaban, “İlçemizdeki vatandaşlarımızın sorunlarını öğrenilmesi ve çözümü noktasında son derece önemli bir görevi ifa etmekte olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” diyerek muhtarlara çiçek taktim etti.  muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” diyerek muhtarlara çiçek taktim etti.

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı, Çayırova’daki muhtarları ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova’da bulunan dokuz mahalle muhtarını makamında ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Muhtarların ilçe halkına ulaşmak konusunda çok büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Başkan Düzdaban, “İlçemizdeki vatandaşlarımızın sorunlarını öğrenilmesi ve çözümü noktasında son derece önemli bir görevi ifa etmekte olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” diyerek muhtarlara çiçek taktim etti.

 muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” diyerek muhtarlara çiçek taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.