MHP'de 4 Aday

Gebze 25.04.2018 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP'de 4 Aday

MHP Gebze’de Aday adaylığı için 4 isim başvuruda bulundu. Hareketli bir günü geride bırakan MHP’de partinin emektar isimleri dosyalarını Gebze İlçe Başkanlığı’na teslim ederken, SKM Başkanlığı’na ise İlçe Sekreteri ve Üst Kurul Delegesi Erdal kabaca seçildi.

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçimlere doğru yol alırken, siyasi partilerde ki hareketlilik de sürüyor. Cumhur İttifakı’nın temsilcilerinden MHP’de, ilk Milletvekili Aday adaylığı başvuruları gelmeye başladı. Gebze’den 4 isim Milletvekili aday adaylığı için Gebze İlçe Teşkilatı’na başvurusunu yaptı. Oldukça hareketli bir günü geride bırakan MHP Gebze, 24 Haziran’a dair güçlü bir mesaj verdi. MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun da misafir olarak katıldığı ilçe yönetim kurulu toplantısında aday adaylığı başvuru süreci değerlendirildi. GEBZE’DEN ADAY ADAYLARI Şehitlerimiz için edilen dualarla başlayan toplantıda seçim öncesi hazırlıklar masaya yatırıldı. Daha sonra MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Ünsal, geçmiş dönem üst kurul delegesi İsmail Okumuş, partinin emektarlarından Serkan Kural ve Ekrem Yılmaz aday adaylığı başvuru dosyalarını İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e teslim ettiler. İlçe Başkanı Taşdemir, aday adaylıklarının hayırlı olmasını dileyerek, Türkiye’nin bekası ve 2023 hedefleri için Cumhur İttifakının büyük önem taşıdığını, Milliyetçi Hareket’in üzerine düşeceğini ifade etti. SKM KABACA’YA EMANET Öte yandan yönetim kurlu toplantısında MHP Gebze SKM başkanı da belirlendi. Teşkilatın çalışkan ve sevilen isimlerinden Erdal Kabaca, 2 aylık süreçte MHP Gebze’nin SKM başkanlığını yürütecek. İlçe Sekreterliği görevini başarıyla yürüten ve aynı zamanda Üst Kurul Delegesi olan Erdal kabaca, görev adamı kişiliği ve çalışkan yapısıyla sadece Gebze Teşkilatı’nın değil İl başkanı Aydın Ünlü’nün de beğenisini kazanan ve Ülkücü davaya bağlılığıyla bilinen bir isim olarak süreci yönetecek isimlerin başında geldi.
MHP Gebze’de Aday adaylığı için 4 isim başvuruda bulundu. Hareketli bir günü geride bırakan MHP’de partinin emektar isimleri dosyalarını Gebze İlçe Başkanlığı’na teslim ederken, SKM Başkanlığı’na ise İlçe Sekreteri ve Üst Kurul Delegesi Erdal kabaca seçildi.

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçimlere doğru yol alırken, siyasi partilerde ki hareketlilik de sürüyor. Cumhur İttifakı’nın temsilcilerinden MHP’de, ilk Milletvekili Aday adaylığı başvuruları gelmeye başladı. Gebze’den 4 isim Milletvekili aday adaylığı için Gebze İlçe Teşkilatı’na başvurusunu yaptı. Oldukça hareketli bir günü geride bırakan MHP Gebze, 24 Haziran’a dair güçlü bir mesaj verdi. MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun da misafir olarak katıldığı ilçe yönetim kurulu toplantısında aday adaylığı başvuru süreci değerlendirildi.

GEBZE’DEN ADAY ADAYLARI

Şehitlerimiz için edilen dualarla başlayan toplantıda seçim öncesi hazırlıklar masaya yatırıldı. Daha sonra MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Ünsal, geçmiş dönem üst kurul delegesi İsmail Okumuş, partinin emektarlarından Serkan Kural ve Ekrem Yılmaz aday adaylığı başvuru dosyalarını İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e teslim ettiler. İlçe Başkanı Taşdemir, aday adaylıklarının hayırlı olmasını dileyerek, Türkiye’nin bekası ve 2023 hedefleri için Cumhur İttifakının büyük önem taşıdığını, Milliyetçi Hareket’in üzerine düşeceğini ifade etti.

SKM KABACA’YA EMANET

Öte yandan yönetim kurlu toplantısında MHP Gebze SKM başkanı da belirlendi. Teşkilatın çalışkan ve sevilen isimlerinden Erdal Kabaca, 2 aylık süreçte MHP Gebze’nin SKM başkanlığını yürütecek. İlçe Sekreterliği görevini başarıyla yürüten ve aynı zamanda Üst Kurul Delegesi olan Erdal kabaca, görev adamı kişiliği ve çalışkan yapısıyla sadece Gebze Teşkilatı’nın değil İl başkanı Aydın Ünlü’nün de beğenisini kazanan ve Ülkücü davaya bağlılığıyla bilinen bir isim olarak süreci yönetecek isimlerin başında geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.