19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’de kongreler Ağustos’ ta!

Siyaset 21.07.2020 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP’de kongreler Ağustos’ ta!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kongre takvimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Taslak liste genel merkezimize gönderildi ve onaylandı. Kongrelerimiz Ağustos ayında başlıyor ve bitiyor” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimi geçtiğimiz gün kongre takvimini belirlemek üzere ilçe başkanlarıyla Tramvay Kafe’de bir araya gelmişti. Kongre takviminin belirlendiği toplantının ardından taslak liste genel merkeze gönderildi. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kongre tarihleriyle ilgili önümüzdeki hafta ya pazartesi ya da Salı resmi bir açıklama yapacağız. Taslak liste genel merkezimize gönderildi ve onaylandı. Kongrelerimiz Ağustos ayında başlıyor ve bitiyor” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kongre takvimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Taslak liste genel merkezimize gönderildi ve onaylandı. Kongrelerimiz Ağustos ayında başlıyor ve bitiyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimi geçtiğimiz gün kongre takvimini belirlemek üzere ilçe başkanlarıyla Tramvay Kafe’de bir araya gelmişti. Kongre takviminin belirlendiği toplantının ardından taslak liste genel merkeze gönderildi. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kongre tarihleriyle ilgili önümüzdeki hafta ya pazartesi ya da Salı resmi bir açıklama yapacağız. Taslak liste genel merkezimize gönderildi ve onaylandı. Kongrelerimiz Ağustos ayında başlıyor ve bitiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.