MHP’den Bahçeli'ye "Gebze il olsun" dosyası!

Gebze 09.10.2018 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’den Bahçeli'ye "Gebze il olsun" dosyası!

MHP Kocaeli Teşkilatları Ankara’ya giderek Grup toplantısına katıldı. TBMM’de yeni dönemin başlamasıyla beraber siyasi partilerin grup toplantıları da seçim havasını yaşamadılar. MHP Kocaeli Teşkilatları da bu kapsamda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin grup toplantısını takip etmek üzere Ankara’ya gitti. MHP Gebze’de yoğun katılım ve otobüslerle Ankara’nın yolunu tuttu. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde gece yarısı yola çıkan Gebzeli Ülkücülerin ilk ziyaret yeri, efsane lider Merhum Alparslan Türkeş’in kabri oldu. Türkeş için Fatihalar okuyan Gebzeli Ülkücüler daha sonra TBMM’ye giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin gündemle alakalı açıklamalarını dinlediler. BAHÇELİ’YE GEBZE RAPORU Grup toplantısı sonrası Genel Merkez’e giderek Devlet Bahçeli’ye konuk olan MHP heyeti, Gebze için de bir dosya sunduğu öğrenildi. Ziyaret öncesi hazırladıkları dosya ile ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “24 Haziran seçimlerinde beyannamemizde bulunan 100 il 1000 ilçe kapsamında Gebze’mizin neden il olması talebimizi liderimiz Devlet Bahçeli’ye gerekçeli bir şekilde sunacağız. Bu raporda ilçemizde yer aralan sorunlara sunduğumuz çözümler ve bununla beraber Gebze’nin nüfus, coğrafi konum, içinde bulundurduğu imkânlar ve Türkiye’ye sunduğu katma değerler kapsamında il olması gerektiğini belirteceğiz.” dedi.  

MHP Kocaeli Teşkilatları Ankara’ya giderek Grup toplantısına katıldı. TBMM’de yeni dönemin başlamasıyla beraber siyasi partilerin grup toplantıları da seçim havasını yaşamadılar. MHP Kocaeli Teşkilatları da bu kapsamda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin grup toplantısını takip etmek üzere Ankara’ya gitti. MHP Gebze’de yoğun katılım ve otobüslerle Ankara’nın yolunu tuttu. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde gece yarısı yola çıkan Gebzeli Ülkücülerin ilk ziyaret yeri, efsane lider Merhum Alparslan Türkeş’in kabri oldu. Türkeş için Fatihalar okuyan Gebzeli Ülkücüler daha sonra TBMM’ye giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin gündemle alakalı açıklamalarını dinlediler.

BAHÇELİ’YE GEBZE RAPORU

Grup toplantısı sonrası Genel Merkez’e giderek Devlet Bahçeli’ye konuk olan MHP heyeti, Gebze için de bir dosya sunduğu öğrenildi. Ziyaret öncesi hazırladıkları dosya ile ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “24 Haziran seçimlerinde beyannamemizde bulunan 100 il 1000 ilçe kapsamında Gebze’mizin neden il olması talebimizi liderimiz Devlet Bahçeli’ye gerekçeli bir şekilde sunacağız. Bu raporda ilçemizde yer aralan sorunlara sunduğumuz çözümler ve bununla beraber Gebze’nin nüfus, coğrafi konum, içinde bulundurduğu imkânlar ve Türkiye’ye sunduğu katma değerler kapsamında il olması gerektiğini belirteceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.