MHP Dilovası’nda saha programı

Siyaset 25.10.2020 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

MHP Dilovası’nda saha programı

MHP Dilovası İlçe Başkanlığı 120x120 saha programları çerçevesinde bir dizi dernek ziyareti gerçekleştirdi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün talimatıyla 120x120 saha programları çerçevesinde MHP Dilovası İlçe Başkanlığı sahaya indi. Saha programları çerçevesinde; Dilovası Kürtünlüler Derneği, Dilovası Gümüşhaneliler Derneği ve Gümüşhane Sarışeyh Köyü Derneği ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün selamı iletildi.  

MHP Dilovası İlçe Başkanlığı 120x120 saha programları çerçevesinde bir dizi dernek ziyareti gerçekleştirdi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün talimatıyla 120x120 saha programları çerçevesinde MHP Dilovası İlçe Başkanlığı sahaya indi. Saha programları çerçevesinde; Dilovası Kürtünlüler Derneği, Dilovası Gümüşhaneliler Derneği ve Gümüşhane Sarışeyh Köyü Derneği ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün selamı iletildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.