19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze’de eski ilçe başkanı istifa etti!

Gebze 11.08.2017 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze’de eski ilçe başkanı istifa etti!

Milliyetçi Hareket Partisi eski Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, açıklama yaparak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Son zamanlarda partisinin politikalarından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Acur, “Elveda Milliyetçi Hareket” başlığı ile yaptığı açıklamada, “18 yaşımda heyecan ve hururla üye olduğum, mensubu olmaktan şeref duyduğum partimden; bugün itibariyle hüzünle ayrılıyorum. Genel Başkan ve Genel Merkezin yürütmüş oldukları politika ve yönetim şekliyle, şahsımın düşüncelerinin örtüşmediği; ileriye dönük olarak ta en ufak bir umudun kalmaması sebebiyle bu kararı almış bulunmaktayım” dedi. BENZER BİRÇOK İSTİFA OLACAKTIR İstifaların yine “dağdan serçe kalkması” olarak nitelendirileceğini söyleyen Acur, “İstifa tek taraflı bir irade beyanıdır. Dolayısıyla bu durum, şahsımdan başka kimseyi bağlamamaktadır. Almış olduğum bu karar, asla ve kat'a bir yerlere talip olma adına değildir. Oy vermekten imtina edeceğim, politik açıdan gönül bağımın kalmadığı partimle hukuki anlamda birlikteliğimi sürdürmem ahlaksızlık olurdu. Muhakkak ki bundan sonra da benzer birçok istifa olacaktır ve yine muhtemelen parti merkezi bu durumu "Dağdan Serçe Kalkması" olarak değerlendirecektir. Parti içi eleştiriye, muhalefete tahammül edemeyip, arkadaşlarımızı, Hainlikle, Fitnecilikle, Ajanlıkla, Suçlayıp, Dışlayıp İhraç Eden, Hatta ve Hatta "Arınacağız" ifadelerinden sonra, birilerinin kendi isteği ile ayrılmalarından daha doğal, ne olabilir ki?” şeklinde konuştu. 
Milliyetçi Hareket Partisi eski Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, açıklama yaparak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Son zamanlarda partisinin politikalarından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Acur, “Elveda Milliyetçi Hareket” başlığı ile yaptığı açıklamada, “18 yaşımda heyecan ve hururla üye olduğum, mensubu olmaktan şeref duyduğum partimden; bugün itibariyle hüzünle ayrılıyorum. Genel Başkan ve Genel Merkezin yürütmüş oldukları politika ve yönetim şekliyle, şahsımın düşüncelerinin örtüşmediği; ileriye dönük olarak ta en ufak bir umudun kalmaması sebebiyle bu kararı almış bulunmaktayım” dedi.

BENZER BİRÇOK İSTİFA OLACAKTIR

İstifaların yine “dağdan serçe kalkması” olarak nitelendirileceğini söyleyen Acur, “İstifa tek taraflı bir irade beyanıdır. Dolayısıyla bu durum, şahsımdan başka kimseyi bağlamamaktadır. Almış olduğum bu karar, asla ve kat'a bir yerlere talip olma adına değildir. Oy vermekten imtina edeceğim, politik açıdan gönül bağımın kalmadığı partimle hukuki anlamda birlikteliğimi sürdürmem ahlaksızlık olurdu. Muhakkak ki bundan sonra da benzer birçok istifa olacaktır ve yine muhtemelen parti merkezi bu durumu "Dağdan Serçe Kalkması" olarak değerlendirecektir. Parti içi eleştiriye, muhalefete tahammül edemeyip, arkadaşlarımızı, Hainlikle, Fitnecilikle, Ajanlıkla, Suçlayıp, Dışlayıp İhraç Eden, Hatta ve Hatta "Arınacağız" ifadelerinden sonra, birilerinin kendi isteği ile ayrılmalarından daha doğal, ne olabilir ki?” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.