19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze’den kuran tilaveti

Siyaset 09.10.2020 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Gebze’den kuran tilaveti

MHP Gebze İlçe Başkanlığı, Beylikbağı Bölge Temsilciliği ile kuran tilaveti programı düzenledi. Kuran tilaveti programına MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Kürşat Demir, MHP Kocaeli İl yöneticileri, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Kuran tilavetinin ardından yeni mahalle başkanlarına belgelerini takdim eden MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Kürşat Demir, “MHP Gebze İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu Beylikbağı Bölge Temsilciliğimizin, geçmişten günümüze davamıza can vermiş tüm şehitlerimiz için düzenlemiş olduğu Kur'an tilavetine katılım sağladık. Beylikbağı Bölge Temsilciliği başta olmak üzere, Cumhuriyet, Ulus, Hürriyet ve Mimar Sinan Mahallelerimize yeni atanan başkanlarımıza yetki belgelerini takdim ettik” dedi. AZERBAYCAN’A DESTEK Düzenlenen kuran tilaveti programında ayrıca Azerbaycan’a destek olmak amacı ile Azerbaycan bayrağı açıldı. Ermenistan’ın haksız tahriklerine tepki gösteren MHP’liler, Ermenistan’ın bir an önce Azerbaycan topraklarından çekilmesi gerektiğini dile getirdi. ‘İki devlet, tek millet’ düsturunda Türkiye’nin her daim Azerbaycan’ın yanında olduğunu belirten MHP’liler, Azerbaycan’ın işgalden kurtulacağının yakın olduğunu söyledi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı, Beylikbağı Bölge Temsilciliği ile kuran tilaveti programı düzenledi. Kuran tilaveti programına MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Kürşat Demir, MHP Kocaeli İl yöneticileri, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Kuran tilavetinin ardından yeni mahalle başkanlarına belgelerini takdim eden MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Kürşat Demir, “MHP Gebze İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu Beylikbağı Bölge Temsilciliğimizin, geçmişten günümüze davamıza can vermiş tüm şehitlerimiz için düzenlemiş olduğu Kur'an tilavetine katılım sağladık. Beylikbağı Bölge Temsilciliği başta olmak üzere, Cumhuriyet, Ulus, Hürriyet ve Mimar Sinan Mahallelerimize yeni atanan başkanlarımıza yetki belgelerini takdim ettik” dedi.

AZERBAYCAN’A DESTEK

Düzenlenen kuran tilaveti programında ayrıca Azerbaycan’a destek olmak amacı ile Azerbaycan bayrağı açıldı. Ermenistan’ın haksız tahriklerine tepki gösteren MHP’liler, Ermenistan’ın bir an önce Azerbaycan topraklarından çekilmesi gerektiğini dile getirdi. ‘İki devlet, tek millet’ düsturunda Türkiye’nin her daim Azerbaycan’ın yanında olduğunu belirten MHP’liler, Azerbaycan’ın işgalden kurtulacağının yakın olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.