MHP Gebze Mesajı İftarda Verdi

Gebze 18.06.2017 - 21:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze Mesajı İftarda Verdi

MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nın her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeğine bu yıl da binlerce partili ve vatandaş katılarak iftar yaptı.

 MHP Gebze İlçe Başkanlığı her yıl düzenlediği iftar yemeğini dün akşam Gebze İpek Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. İftar yemeğine MHP Kocaeli Milletvekili MYK Üyesi Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Kocaeli Eski Milletvekili Kemal Köse, BBP Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin, MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, MHP il ve ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve STK ile dernek başkanları ile çok sayıda partili katıldı.   İftar yemeğinin ardından ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaparak, “Gebze ilçe başkanlığımızın düzenlediği geleneksel iftar programına hepiniz hoş geldiniz. Başı rahmet, ortası marihat ve sonu bereket olan on bir ayın sultanı ramazan ayını idrak ediyoruz. Biz inananlar için bu mübarek ayın son günlerini yaşıyoruz. Bu ayda cehennem kapılarının kapatıldığı, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in bu ayda yeryüzüne indiğini ve önümüzdeki Çarşamba akşamı idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi’nin gelmesinin sevincini yaşıyoruz. Tuttuğumuz oruçların, ettiğimiz ibadetlerin kabul olunmasını dilerim. Ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.   İlçe başkanı Ferit Taşdemir’in konuşmasından sonra MHP Kocaeli MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de bir konuşma yaparak, “Gebze ilçe teşkilatının organize ettiği bu iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Ülkemizin gündemini hepimiz yakından takip ediyoruz. Ülkücüler ve Türk milliyetçileri biz bu devletin sigortasıyız. Şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki; Biz bu birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece, biz kendi organizasyonlarımıza samimi olarak çocuklarımızla, eşlerimizle, ailelerimizle katıldığımız sürece kimse bu devlete kötülük edemeyecek. Birileri yürür, birileri iktidar sarhoşudur kimin ne yaptığı önemli değil, Ülkücüler, Türk Milliyetçileri, bizler ne yapıyoruz önemli olan budur.” dedi.   Yapılan konuşmaların ardından MHP Kocaeli Milletvekili MYK Üyesi Saffet Sancaklı, iftar yemeklerini hazırlayan aşçılar Ergün Koç ve Ergün Azak’ı teşekkür plaketini verdi. 
MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nın her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeğine bu yıl da binlerce partili ve vatandaş katılarak iftar yaptı.

 MHP Gebze İlçe Başkanlığı her yıl düzenlediği iftar yemeğini dün akşam Gebze İpek Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. İftar yemeğine MHP Kocaeli Milletvekili MYK Üyesi Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Kocaeli Eski Milletvekili Kemal Köse, BBP Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin, MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, MHP il ve ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve STK ile dernek başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

 

İftar yemeğinin ardından ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaparak, “Gebze ilçe başkanlığımızın düzenlediği geleneksel iftar programına hepiniz hoş geldiniz. Başı rahmet, ortası marihat ve sonu bereket olan on bir ayın sultanı ramazan ayını idrak ediyoruz. Biz inananlar için bu mübarek ayın son günlerini yaşıyoruz. Bu ayda cehennem kapılarının kapatıldığı, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in bu ayda yeryüzüne indiğini ve önümüzdeki Çarşamba akşamı idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi’nin gelmesinin sevincini yaşıyoruz. Tuttuğumuz oruçların, ettiğimiz ibadetlerin kabul olunmasını dilerim. Ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

 

İlçe başkanı Ferit Taşdemir’in konuşmasından sonra MHP Kocaeli MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de bir konuşma yaparak, “Gebze ilçe teşkilatının organize ettiği bu iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Ülkemizin gündemini hepimiz yakından takip ediyoruz. Ülkücüler ve Türk milliyetçileri biz bu devletin sigortasıyız. Şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki; Biz bu birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece, biz kendi organizasyonlarımıza samimi olarak çocuklarımızla, eşlerimizle, ailelerimizle katıldığımız sürece kimse bu devlete kötülük edemeyecek. Birileri yürür, birileri iktidar sarhoşudur kimin ne yaptığı önemli değil, Ülkücüler, Türk Milliyetçileri, bizler ne yapıyoruz önemli olan budur.” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından MHP Kocaeli Milletvekili MYK Üyesi Saffet Sancaklı, iftar yemeklerini hazırlayan aşçılar Ergün Koç ve Ergün Azak’ı teşekkür plaketini verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.