GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

MHP Gebze, şehit ve gazi ailelerini ağırladı

Gebze 20.10.2019 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Gebze, şehit ve gazi ailelerini ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı anlamlı bir programa imza attı. MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve ekibi Şehit ve gazi aileleriyle Köylüm Köftecisi’nde akşam yemeğinde bir araya geldi. Serkan Kural ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Murat Yılmaz, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak ile çok sayıda şehit ve gazi ailesi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan programda askerlerimiz için Fetih Suresi de okundu. "SİZLER BİZE BİZLER SİZE EMANETİZ" Edilen duaların akabinde söz alan Kural şunları dile getirdi; “MHP Gebze olarak ülkemizin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı sırasında şehit ve gazi ailelerimizle buluşup, onlara minnetlerimizi yenileyelim diye düşündük. Sizler bize bizler size emanetiz. Biz birlikte büyük Türk milleti mensubuyuz. Bugün gerçekleştirdiğimiz harekata karşı istediğimiz şartlarda mutabakat yapılıyorsa, milli birlikteliğimizin batının aklının dahi alamayacağı kadar yüksek olmasından kaynaklanıyor. Afrin harekatıyla başlayan ve günümüzde Barış Pınarı’yla devam eden mücadelemizin Çanakkale Savaşı kadar önem arz ettiğini tarih yazacaktır. Cenab-ı Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın.” "BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN" Kural’ın akabinde programa katılım sağlayanlara hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ise, “Şehit olmak Cenab-ı Allah’ın en büyük lütfudur. 15 gündür bir ciddi mücadelenin içerisindeyiz. Allah onlara güç kuvvet versin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin elbirliği ile bugün göğsümüz daha bir kabarıyor. Allah aramızdaki birliği ve beraberliği daim eylesin. Biz bir oldukça, rabbim bize hep zafer kazandıracaktır. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. "BATI EMPERYALİZMİNİ DİZE GETİRDİK" Organizasyonda son olarak konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz, “Şehitlik çok yüce bir makam. Şehit anne ve babaları sakın ola ki üzülmeyiniz. Gazilerimiz de üzülmeyecekler çünkü vatan için vermek istediği canı ortaya koymuştur. Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımızın bugünkü şartlardaki duruşundan dolayı kutluyoruz dedi. Batı emperyalizmi karşı duruşla karşılaşmış ve pes etmiştir. Milli ve yerli duruşumuzla, Cumhur İttifakı’nın verdiği güçle batı emperyalizmini dize getirmiş durumdayız” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından Serkan Kural’a şehit ve gazi aileleri tarafından bir plaket takdim edildi.  Kural, anlamlı hediye için şehit ve gazi yakınlarına teşekkürlerini sunarken, etkinlik yemeğin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı anlamlı bir programa imza attı. MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve ekibi Şehit ve gazi aileleriyle Köylüm Köftecisi’nde akşam yemeğinde bir araya geldi. Serkan Kural ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Murat Yılmaz, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak ile çok sayıda şehit ve gazi ailesi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan programda askerlerimiz için Fetih Suresi de okundu.

"SİZLER BİZE BİZLER SİZE EMANETİZ"

Edilen duaların akabinde söz alan Kural şunları dile getirdi; “MHP Gebze olarak ülkemizin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı sırasında şehit ve gazi ailelerimizle buluşup, onlara minnetlerimizi yenileyelim diye düşündük. Sizler bize bizler size emanetiz. Biz birlikte büyük Türk milleti mensubuyuz. Bugün gerçekleştirdiğimiz harekata karşı istediğimiz şartlarda mutabakat yapılıyorsa, milli birlikteliğimizin batının aklının dahi alamayacağı kadar yüksek olmasından kaynaklanıyor. Afrin harekatıyla başlayan ve günümüzde Barış Pınarı’yla devam eden mücadelemizin Çanakkale Savaşı kadar önem arz ettiğini tarih yazacaktır. Cenab-ı Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın.”

"BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

Kural’ın akabinde programa katılım sağlayanlara hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ise, “Şehit olmak Cenab-ı Allah’ın en büyük lütfudur. 15 gündür bir ciddi mücadelenin içerisindeyiz. Allah onlara güç kuvvet versin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin elbirliği ile bugün göğsümüz daha bir kabarıyor. Allah aramızdaki birliği ve beraberliği daim eylesin. Biz bir oldukça, rabbim bize hep zafer kazandıracaktır. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

"BATI EMPERYALİZMİNİ DİZE GETİRDİK"

Organizasyonda son olarak konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz, “Şehitlik çok yüce bir makam. Şehit anne ve babaları sakın ola ki üzülmeyiniz. Gazilerimiz de üzülmeyecekler çünkü vatan için vermek istediği canı ortaya koymuştur. Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımızın bugünkü şartlardaki duruşundan dolayı kutluyoruz dedi. Batı emperyalizmi karşı duruşla karşılaşmış ve pes etmiştir. Milli ve yerli duruşumuzla, Cumhur İttifakı’nın verdiği güçle batı emperyalizmini dize getirmiş durumdayız” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından Serkan Kural’a şehit ve gazi aileleri tarafından bir plaket takdim edildi.  Kural, anlamlı hediye için şehit ve gazi yakınlarına teşekkürlerini sunarken, etkinlik yemeğin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.