MHP Kocaeli’de istifalar başladı!

Siyaset 12.12.2019 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Kocaeli’de istifalar başladı!

Son günlerde yaşanan kaset tartışmalarından sonra MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve il yöneticisi Doğan Bekiroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bozkurt sosyal medya hesaplarından il yönetiminden istifa ettiklerini duyurdu. MHP Kocaeli Teşkilatı’nda fırtına dinmiyor. MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Av. Doğan Bekiroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bozkurt il yönetiminden istifa etti. Sosyal medya hesaplarından istifa ettiklerini duyuran Bekiroğlu ve Bozkurt, partisi üyesi olarak kalmaya devam ettiklerini ancak yönetimden istifa ettiklerini açıkladılar. PARTİMİN DAHA İYİ OLMASI İÇİN MÜCADELE GÖSTERECEĞİM Bekiroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli dostlarım, büyüklerim, kardeşlerim gönlümün sevdası olan Milliyetçi Hareket Partisinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim ve her daim partimin daha iyi olması için elimden gelen mücadeleyi göstereceğim ve her daim Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olarak kalmaya devam edeceğim. Uzun yıllardır partimin İl Yönetiminde görev yapmaktayım. An itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcılığından ve İl Yönetiminden istifa ediyorum. Bu süreçte görev gereği kime hakkım geçmiş ise hakkım sonuna kadar helal olsun.” ifadelerini kullandı. “MHP BİZİM EVİMİZDİR” Bekiroğlu’nun istifasının ardından MHP İl Yönetim Kurulu’nda yer alan Mustafa Bozkurt da görevinden istifa ettiğini duyurarak, “Milliyetçi Hareket Partisi bizim evimizdir. Ancak yapılan son kongrede seçilmiş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum.” dedi.    

Son günlerde yaşanan kaset tartışmalarından sonra MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve il yöneticisi Doğan Bekiroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bozkurt sosyal medya hesaplarından il yönetiminden istifa ettiklerini duyurdu.

MHP Kocaeli Teşkilatı’nda fırtına dinmiyor. MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Av. Doğan Bekiroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bozkurt il yönetiminden istifa etti. Sosyal medya hesaplarından istifa ettiklerini duyuran Bekiroğlu ve Bozkurt, partisi üyesi olarak kalmaya devam ettiklerini ancak yönetimden istifa ettiklerini açıkladılar.

PARTİMİN DAHA İYİ OLMASI İÇİN MÜCADELE GÖSTERECEĞİM

Bekiroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli dostlarım, büyüklerim, kardeşlerim gönlümün sevdası olan Milliyetçi Hareket Partisinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim ve her daim partimin daha iyi olması için elimden gelen mücadeleyi göstereceğim ve her daim Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olarak kalmaya devam edeceğim. Uzun yıllardır partimin İl Yönetiminde görev yapmaktayım. An itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcılığından ve İl Yönetiminden istifa ediyorum. Bu süreçte görev gereği kime hakkım geçmiş ise hakkım sonuna kadar helal olsun.” ifadelerini kullandı.

“MHP BİZİM EVİMİZDİR”

Bekiroğlu’nun istifasının ardından MHP İl Yönetim Kurulu’nda yer alan Mustafa Bozkurt da görevinden istifa ettiğini duyurarak, “Milliyetçi Hareket Partisi bizim evimizdir. Ancak yapılan son kongrede seçilmiş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.