19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Kocaeli Gençlik Konseri’nde buluşacak!

Kocaeli 20.06.2018 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Kocaeli Gençlik Konseri’nde buluşacak!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Kocaeliler için ‘Gençlik Konseri’ düzenliyor. Konsere Erdem Kınay ve Merve Özbey katılacak.

MHP Kocaeli Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Saffet Sancaklı, önceki gece MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın Gebze Kent Meydanı’nda bulunan seçim standını ziyaret ederek Bugün (21 Haziran Perşembe Akşamı) 19.00’da İzmit Anıtpark'ta gerçekleşecek olan konsere tüm Gebzelileri davet etti. Sancaklı Gebze’de yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “ 24 Haziran Türkiye Cumhuriyeti’nin önündeki 100 senesinin seçimi. Her seçim önemli ama bu seçimi mutlaka kazanmak zorundayız. Tabi kazanmak için de çalışmak zorundayız. GENÇLİK KONSERİ MHP Kocaeli Teşkilatları en gözde teşkilatların başında gelir. Seçimlerde hem sandıklarda olsun, hem oy toplama konusunda olsun, hem de sandık başlarında olsun bütün çalışmalarımız hep beraber yapıyoruz. MHP Gebze İlçe Başkanlığımız da çalışan bir teşkilatımız. Seçim standında gece gündüz üye çalışmaları yapıyorlar. Bizde İl başkanlığımız ve şahsımca seçim çalışmalarımız kapsamında 21 Haziran Perşembe Akşamı 19.00’da İzmit Anıtpark'ta ‘Gençlik Konseri’ düzenleyeceğiz. Gençlik Konserimize tüm Kocaelili vatandaşlarımızı davet ediyorum.” diye söyledi. DAVET EDİYORUZ Gebze Kent Meydanı’nda seçim standında 24 Haziran seçim çalışmalarına tam gaz devam ettiklerini söyleyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak, milletvekilimizin düzenlediği halka açık olarak yapılacak gençlik konserine tüm Gebzeli vatandaşlarımızı davet ediyorum. ” dedi. Konser öncesinde tüm Gebze’ye bilgilendirme afişleri astıklarını belirten Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, “Milletvekilimizin düzenlediği konserimize tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz.” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Kocaeliler için ‘Gençlik Konseri’ düzenliyor. Konsere Erdem Kınay ve Merve Özbey katılacak.

MHP Kocaeli Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Saffet Sancaklı, önceki gece MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın Gebze Kent Meydanı’nda bulunan seçim standını ziyaret ederek Bugün (21 Haziran Perşembe Akşamı) 19.00’da İzmit Anıtpark'ta gerçekleşecek olan konsere tüm Gebzelileri davet etti. Sancaklı Gebze’de yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “ 24 Haziran Türkiye Cumhuriyeti’nin önündeki 100 senesinin seçimi. Her seçim önemli ama bu seçimi mutlaka kazanmak zorundayız. Tabi kazanmak için de çalışmak zorundayız.

GENÇLİK KONSERİ

MHP Kocaeli Teşkilatları en gözde teşkilatların başında gelir. Seçimlerde hem sandıklarda olsun, hem oy toplama konusunda olsun, hem de sandık başlarında olsun bütün çalışmalarımız hep beraber yapıyoruz. MHP Gebze İlçe Başkanlığımız da çalışan bir teşkilatımız. Seçim standında gece gündüz üye çalışmaları yapıyorlar. Bizde İl başkanlığımız ve şahsımca seçim çalışmalarımız kapsamında 21 Haziran Perşembe Akşamı 19.00’da İzmit Anıtpark'ta ‘Gençlik Konseri’ düzenleyeceğiz. Gençlik Konserimize tüm Kocaelili vatandaşlarımızı davet ediyorum.” diye söyledi.

DAVET EDİYORUZ

Gebze Kent Meydanı’nda seçim standında 24 Haziran seçim çalışmalarına tam gaz devam ettiklerini söyleyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak, milletvekilimizin düzenlediği halka açık olarak yapılacak gençlik konserine tüm Gebzeli vatandaşlarımızı davet ediyorum. ” dedi. Konser öncesinde tüm Gebze’ye bilgilendirme afişleri astıklarını belirten Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, “Milletvekilimizin düzenlediği konserimize tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz.” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.