MHP Kocaeli, Sancaklı’nın yanında!

Kocaeli 17.01.2017 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Kocaeli, Sancaklı’nın yanında!

    Kocaelispor’un efsane kaptanı, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı, 14 Ocak Cumartesi akşamı evdeki beylik tabancası ile intihar girişiminde bulunmuş, bu olay Kocaeli kadar ülke gündemine de damga vurmuştu. TBMM’deki anayasa görüşmeleri sırasında acı haberi alan Saffet Sancaklı’ya uçak bileti bulamayınca Başbakan Binali Yıldırım özel uçağını tahsis etmiş, Sancaklı da oğlu Mert Sancaklı ile birlikte kısa sürede İstanbul Beylikdüzü’ndeki özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan eşinin yanına koşmuştu. Tüm MHP teşkilatını ve Kocaelilileri üzen bu talihsiz olayın ardından bir an olsun Saffet Sancaklı’yı yalnız bırakmayan MHP Kocaeli Teşkilatı, dün gece de kalabalık şekilde hastaneye adeta akın etti. İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları ve il yöneticileri, durumu hala stabil olan, yani sağlık durumu ne olumlu ne de olumsuz bir şekilde değişmeyen Hülya Sancaklı’dan gelecek umut verici haberi bekleyen, günlerdir uykusuzluktan yorgun düşen Milletvekilleri Saffet Sancaklı’ya güç ve moral verdi. Sancaklı ise partililerine teşekkür etti. ÜNLÜ: DURUMU STABİL MHP İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından kamuoyuna yapılan bilgilendirmede ise şu ifadeler yer aldı: “MHP Kocaeli Milletvekilimiz, MYK üyemiz, Kaptanımız Sayın Saffet Sancaklı Bey’in eşi Hülya Hanımefendi’nin sağlık durumu ile ilgili Sayın Vekilimizi ziyaret edip camiamızın selamlarını ilettik. Eşi Hülya Hanımefendi’nin son durumu ile ilgili bilgi aldık. Hülya Hanımefendinin tedavisi yoğun bakım ünitesinde stabil olarak devam etmektedir. Büyük Türk milletinden ve siz değerli hemşerilerimizden Hülya Hanımefendi için dualarınızı esirgememenizi rica ediyorum. Rabbim Hülya Hanımefendi’yi ailesine ve sevdiklerine bağışlasın inşallah.” Dedi.  

 

 

Kocaelispor’un efsane kaptanı, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı, 14 Ocak Cumartesi akşamı evdeki beylik tabancası ile intihar girişiminde bulunmuş, bu olay Kocaeli kadar ülke gündemine de damga vurmuştu. TBMM’deki anayasa görüşmeleri sırasında acı haberi alan Saffet Sancaklı’ya uçak bileti bulamayınca Başbakan Binali Yıldırım özel uçağını tahsis etmiş, Sancaklı da oğlu Mert Sancaklı ile birlikte kısa sürede İstanbul Beylikdüzü’ndeki özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan eşinin yanına koşmuştu.

Tüm MHP teşkilatını ve Kocaelilileri üzen bu talihsiz olayın ardından bir an olsun Saffet Sancaklı’yı yalnız bırakmayan MHP Kocaeli Teşkilatı, dün gece de kalabalık şekilde hastaneye adeta akın etti. İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları ve il yöneticileri, durumu hala stabil olan, yani sağlık durumu ne olumlu ne de olumsuz bir şekilde değişmeyen Hülya Sancaklı’dan gelecek umut verici haberi bekleyen, günlerdir uykusuzluktan yorgun düşen Milletvekilleri Saffet Sancaklı’ya güç ve moral verdi. Sancaklı ise partililerine teşekkür etti.

ÜNLÜ: DURUMU STABİL

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından kamuoyuna yapılan bilgilendirmede ise şu ifadeler yer aldı: “MHP Kocaeli Milletvekilimiz, MYK üyemiz, Kaptanımız Sayın Saffet Sancaklı Bey’in eşi Hülya Hanımefendi’nin sağlık durumu ile ilgili Sayın Vekilimizi ziyaret edip camiamızın selamlarını ilettik. Eşi Hülya Hanımefendi’nin son durumu ile ilgili bilgi aldık. Hülya Hanımefendinin tedavisi yoğun bakım ünitesinde stabil olarak devam etmektedir. Büyük Türk milletinden ve siz değerli hemşerilerimizden Hülya Hanımefendi için dualarınızı esirgememenizi rica ediyorum. Rabbim Hülya Hanımefendi’yi ailesine ve sevdiklerine bağışlasın inşallah.” Dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.