MHP’li Aygün’den Ünlü'ye tam destek!

Darıca 03.05.2017 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’li Aygün’den Ünlü'ye tam destek!

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Haziran ayında yapılması planlanan MHP Kocaeli İl Kongresinde mevcut il başkanı Aydın Ünlü’yü destekleyeceklerini açıkladı. MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, “MHP olarak İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte Aydın Ünlü ile hiçbir problem yaşamadan süreci götürüyoruz. Hareketimizin daha çok birik ve beraberliği ihtiyaç duyduğumuz bu süreç önümüzdeki kongre süreci ile Aydın Ünlü yol alma kararı aldığımızı bildiririz’’ dedi. 11 Haziran’da yapılması planlanan MHP il kongresi ile ilgili ise Aygün, “İl kongresi ile ilgili olarak 11 Haziran diye bir karar verildi. Bu karar genel merkeze bildirilecek. Hem o gün il kongremizi yapacağız hem de iftar programı yapacağız.  MHP Darıca ilçe başkanlığı olarak genel başkanımızın yanında olduğumuzu daima ifade ettik. Yapılacak olan kongrede de MHP Darıca İlçe Teşkilatı olarak Aydın Ünlü’ye tam destek vereceğiz.” diye konuştu.   

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Haziran ayında yapılması planlanan MHP Kocaeli İl Kongresinde mevcut il başkanı Aydın Ünlü’yü destekleyeceklerini açıkladı.

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, “MHP olarak İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte Aydın Ünlü ile hiçbir problem yaşamadan süreci götürüyoruz. Hareketimizin daha çok birik ve beraberliği ihtiyaç duyduğumuz bu süreç önümüzdeki kongre süreci ile Aydın Ünlü yol alma kararı aldığımızı bildiririz’’ dedi. 11 Haziran’da yapılması planlanan MHP il kongresi ile ilgili ise Aygün, “İl kongresi ile ilgili olarak 11 Haziran diye bir karar verildi. Bu karar genel merkeze bildirilecek. Hem o gün il kongremizi yapacağız hem de iftar programı yapacağız.  MHP Darıca ilçe başkanlığı olarak genel başkanımızın yanında olduğumuzu daima ifade ettik. Yapılacak olan kongrede de MHP Darıca İlçe Teşkilatı olarak Aydın Ünlü’ye tam destek vereceğiz.” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.