19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’li Ünlü’den Ceyhan’a destek!

Kocaeli 13.09.2017 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’li Ünlü’den Ceyhan’a destek!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’ın AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın iş yaptığı firmaların dökümünü paylaşması hakkında, “Tahsin Tarhan acaba Kocaeli’de il başkanları masasını bozmaya mı çalışıyor? Bu yapılan etik değildir” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sözlerine 12 Eylül 1980 darbesinin yıldönümünü anımsatarak başlayan Ünlü “Bugün kara bir günün yıldönümündeyiz. 12 Eylül darbesinde şehit olan tüm ülkücüleri rahmet ve minnetle anıyorum. Mustafa Pehlivanoğlu, Cevdet Karakaş, İsmet Şahin, Fikri Arıkan, Cengiz Baktemur, Ali Bülent Orkan, Ahmet Kerse, Halil Esendağ ve Selçuk Duracık 5 haziran 1983 tarihinde 12 Eylül adaletinin l yağlı urganlarıyla şehitlik mertebesine ulaştılar” dedi. “MASAYI BOZMAYA MI ÇALIŞIYOR” Ünlü, “Siyaset kişisel çatışmalar üzerinden değil, değerler üzerinden yapılmalı. Bir vekilin böyle bir değerlendirme yapıp paylaşması etik değildir. Sayın Cengiz Sarıbay bu konuda eleştirebilecek güce bir sahiptir. Tahsin Tarhan acaba Kocaeli’de il başkanları masasını bozmaya mı çalışıyor? Bu yapılan etik değildir” açıklamalarında bulundu. “YOLUMUZ BELLİ” “MHP Kocaeli olarak Genel Başkanımızın gösterdiği yolda ve genel merkezimizle uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz” diyen Ünlü, “Kocaeli siyasetinde olup bitenleri ve kentimizin problemlerini yakından takip etmeye devam ediyoruz. Yakalamış olduğumuz uyum ve ahengin önümüzdeki seçimlerde başarı olarak geri döneceğinden hiçbir kuşkumuz yok. Yolumuz belli, yöntemimiz belli, çizgimiz belli. Her zaman Kocaelimizin yanındayız, sokaktayız ve yaşamın içindeyiz” diye konuştu.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’ın AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın iş yaptığı firmaların dökümünü paylaşması hakkında, “Tahsin Tarhan acaba Kocaeli’de il başkanları masasını bozmaya mı çalışıyor? Bu yapılan etik değildir” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sözlerine 12 Eylül 1980 darbesinin yıldönümünü anımsatarak başlayan Ünlü “Bugün kara bir günün yıldönümündeyiz. 12 Eylül darbesinde şehit olan tüm ülkücüleri rahmet ve minnetle anıyorum. Mustafa Pehlivanoğlu, Cevdet Karakaş, İsmet Şahin, Fikri Arıkan, Cengiz Baktemur, Ali Bülent Orkan, Ahmet Kerse, Halil Esendağ ve Selçuk Duracık 5 haziran 1983 tarihinde 12 Eylül adaletinin l yağlı urganlarıyla şehitlik mertebesine ulaştılar” dedi.

“MASAYI BOZMAYA MI ÇALIŞIYOR”

Ünlü, “Siyaset kişisel çatışmalar üzerinden değil, değerler üzerinden yapılmalı. Bir vekilin böyle bir değerlendirme yapıp paylaşması etik değildir. Sayın Cengiz Sarıbay bu konuda eleştirebilecek güce bir sahiptir. Tahsin Tarhan acaba Kocaeli’de il başkanları masasını bozmaya mı çalışıyor? Bu yapılan etik değildir” açıklamalarında bulundu.

“YOLUMUZ BELLİ”

“MHP Kocaeli olarak Genel Başkanımızın gösterdiği yolda ve genel merkezimizle uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz” diyen Ünlü, “Kocaeli siyasetinde olup bitenleri ve kentimizin problemlerini yakından takip etmeye devam ediyoruz. Yakalamış olduğumuz uyum ve ahengin önümüzdeki seçimlerde başarı olarak geri döneceğinden hiçbir kuşkumuz yok. Yolumuz belli, yöntemimiz belli, çizgimiz belli. Her zaman Kocaelimizin yanındayız, sokaktayız ve yaşamın içindeyiz” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.