19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP'nin seçim startı başlıyor

Kocaeli 19.09.2017 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP'nin seçim startı başlıyor

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü katıldığı programda gazetecilerle sohbet havasında gündemi konuştu. Ünlü, seçim startını 1 Ekim'de vereceklerini açıkladı.

SİM BÜROLARI KURULACAK MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, önceki akşam MHP İzmit İlçe Başkanlığı'nın Şirintepe Gençlerbirliği Spor Kulübü Tesislerinde düzenlediği piknik etkinliğine katıldı. Aile pikniği şeklinde gerçekleşen etkinlikte Ünlü, gazetecilerle Kocaeli ve ülke gündemini sohbet havasında değerlendirdi. Ünlü, 2019’da Kasım ve Mart ayları gibi gerçekleşmesi beklenen genel seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde başlayacaklarını söyledi. Ünlü, 1 Ekim’de Kocaeli’de Seçim İrtibat Merkezi (SİM) kurulumu ile genel seçim çalışmalarının startını vereceklerini söyledi. YOĞUN EV TEMPOLU OLARAK ÇALIŞACAĞIZ İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP’nin kurumsal bir parti olduğunu, geçmiş parti çalışmalarının artık daha da sistematik bir temele oturtularak yapılacağını ifade ederek, “MHP olarak kendimizi 1 Ekim'e ayarladık. Kocaeli olarak seçim çalışmalarına bu tarihte başlayıp, genel seçimlerin sonuçlarının açıklanacağı saate kadar yoğun ve tempolu bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü katıldığı programda gazetecilerle sohbet havasında gündemi konuştu. Ünlü, seçim startını 1 Ekim'de vereceklerini açıkladı.

SİM BÜROLARI KURULACAK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, önceki akşam MHP İzmit İlçe Başkanlığı'nın Şirintepe Gençlerbirliği Spor Kulübü Tesislerinde düzenlediği piknik etkinliğine katıldı. Aile pikniği şeklinde gerçekleşen etkinlikte Ünlü, gazetecilerle Kocaeli ve ülke gündemini sohbet havasında değerlendirdi. Ünlü, 2019’da Kasım ve Mart ayları gibi gerçekleşmesi beklenen genel seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde başlayacaklarını söyledi. Ünlü, 1 Ekim’de Kocaeli’de Seçim İrtibat Merkezi (SİM) kurulumu ile genel seçim çalışmalarının startını vereceklerini söyledi.

YOĞUN EV TEMPOLU OLARAK ÇALIŞACAĞIZ

İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP’nin kurumsal bir parti olduğunu, geçmiş parti çalışmalarının artık daha da sistematik bir temele oturtularak yapılacağını ifade ederek, “MHP olarak kendimizi 1 Ekim'e ayarladık. Kocaeli olarak seçim çalışmalarına bu tarihte başlayıp, genel seçimlerin sonuçlarının açıklanacağı saate kadar yoğun ve tempolu bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.