MHP Öğrencilere Kitap Okumayı Aşılıyor

Gebze 19.02.2018 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Öğrencilere Kitap Okumayı Aşılıyor

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ilçe binasını ziyarete gelen her öğrenciye kitap hediye edeceğini söyledi.

Yarıyıl tatilinde karnesini getiren her öğrenciye kitap hediye eden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yarıyıl tatili sonrasında da öğrencilere kitap hediye etmeye devam edeceğini söyledi. Başkan Taşdemir, “Yarıyıl tatilinde karnesini getiren her öğrencimize kitap hediye etmiştik. Bunun öğrencilere verimli olacağını düşündüğümüz için şimdi ilçe binamızı ziyarete gelen her öğrenciye kitap hediye etmeye karar verdik. Eğitimciler, aileler, yerel yönetimlerdeki belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri olarak çocuklarımıza okuma bilincini hep beraber aşılamalıyız. HER ÖĞRENCİYE KİTAP Çocuklarımız daha öğrenme yaşında. Onları televizyon, cep telefonu, bilgisayar gibi araçlarında belirli saatlerde vakit geçirmesini sağlamalıyız. Çocuklarımızı uyuşturucu, sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklardan da kitaplar sayesinde uzak tutabiliriz. Sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirilen çocuklarımızın hem arkadaş çevresi kaliteli hale gelir, hem de bağımlı yapıcı maddelerle tanışma olasılığı azalır. Biz de öğrencilerimize bir nebze olsun kötü alışkanlıklardan uzak tutarak kitap okuma sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçe binamıza gelen her öğrencimize kadın kollarımız da dâhil kitap hediye edeceğiz.” dedi.  HABER: KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ilçe binasını ziyarete gelen her öğrenciye kitap hediye edeceğini söyledi.

Yarıyıl tatilinde karnesini getiren her öğrenciye kitap hediye eden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yarıyıl tatili sonrasında da öğrencilere kitap hediye etmeye devam edeceğini söyledi. Başkan Taşdemir, “Yarıyıl tatilinde karnesini getiren her öğrencimize kitap hediye etmiştik. Bunun öğrencilere verimli olacağını düşündüğümüz için şimdi ilçe binamızı ziyarete gelen her öğrenciye kitap hediye etmeye karar verdik. Eğitimciler, aileler, yerel yönetimlerdeki belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri olarak çocuklarımıza okuma bilincini hep beraber aşılamalıyız.

HER ÖĞRENCİYE KİTAP

Çocuklarımız daha öğrenme yaşında. Onları televizyon, cep telefonu, bilgisayar gibi araçlarında belirli saatlerde vakit geçirmesini sağlamalıyız. Çocuklarımızı uyuşturucu, sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklardan da kitaplar sayesinde uzak tutabiliriz. Sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirilen çocuklarımızın hem arkadaş çevresi kaliteli hale gelir, hem de bağımlı yapıcı maddelerle tanışma olasılığı azalır. Biz de öğrencilerimize bir nebze olsun kötü alışkanlıklardan uzak tutarak kitap okuma sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçe binamıza gelen her öğrencimize kadın kollarımız da dâhil kitap hediye edeceğiz.” dedi. 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.