Mikdat Aydın, Ne kadar AK Partili?

Gebze 07.06.2019 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Mikdat Aydın, Ne kadar AK Partili?

ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN..

‘Mikdat Aydın ve AK Parti’ işte bu ikili arasında büyük bir aşk var. 2004 Belediye seçimlerinde tanıdım Sayın Mikdat Aydın Bey’i. İbrahim Pehlivan AK Partinin Gebze Belediye Başkan Adayı, Mehmet Ali Okur İlçe Başkanı,  Mikdat Aydın İlçe Yöneticisi.. O gündür bu gündür tam 15 yıldır bu partinin içinde olduğunu net bir şekilde biliyorum. AK Parti’nin dışında da Gebze Ticaret Odasında da önemli görevler üstlendi. Görevini layıkıyla yapan görev verilmediğinde de adam gibi oturmasını bilen Gebze’de sosyal ve de güzel bir siyaset ve ticaret adamı kendisi.. Tebrik ediyorum, Gebze’deki soruna sıkıntıya arkasını dönmeyen, her dönemde kapısını çalan herkese karınca kararınca destek olan özelikle Gebze’nin en değerli markası olan Gebzespor’a karşı da çok sıcak ve katkı sunan bir siyaset adamı.. Bu sezon iç sahada oynadığımız bir maça AK Parti İl Başkan Vekili olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak Bey’i alıp Gebzesporun maçına  gelmesi ve Gebzespor’u Sayın Çakmak’a anlatması takdire şayan bir davranıştı.. Kendisine bu konuda da teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum… Gelelim şimdiye; AK Parti çok başarılı bir il başkanını görevden aldı.. Kimse anlam veremedi ‘neden oldu?, Niçin oldu?’ O partinin iç sorunu tabi, yapılan yanlışlar AK Partiyi yavaş yavaş eritiyor.. Umarım ve dilerim ki AK Parti, Kocaeli de bir yanlış daha yapmaz ve Bizim bölgemize Büyükakın’ın başlatmış olduğu bu hak edişi ve değeri verirler..
ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN..

‘Mikdat Aydın ve AK Parti’ işte bu ikili arasında büyük bir aşk var. 2004 Belediye seçimlerinde tanıdım Sayın Mikdat Aydın Bey’i. İbrahim Pehlivan AK Partinin Gebze Belediye Başkan Adayı, Mehmet Ali Okur İlçe Başkanı,  Mikdat Aydın İlçe Yöneticisi..

O gündür bu gündür tam 15 yıldır bu partinin içinde olduğunu net bir şekilde biliyorum. AK Parti’nin dışında da Gebze Ticaret Odasında da önemli görevler üstlendi. Görevini layıkıyla yapan görev verilmediğinde de adam gibi oturmasını bilen Gebze’de sosyal ve de güzel bir siyaset ve ticaret adamı kendisi..

Tebrik ediyorum, Gebze’deki soruna sıkıntıya arkasını dönmeyen, her dönemde kapısını çalan herkese karınca kararınca destek olan özelikle Gebze’nin en değerli markası olan Gebzespor’a karşı da çok sıcak ve katkı sunan bir siyaset adamı.. Bu sezon iç sahada oynadığımız bir maça AK Parti İl Başkan Vekili olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak Bey’i alıp Gebzesporun maçına  gelmesi ve Gebzespor’u Sayın Çakmak’a anlatması takdire şayan bir davranıştı.. Kendisine bu konuda da teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum…

Gelelim şimdiye; AK Parti çok başarılı bir il başkanını görevden aldı.. Kimse anlam veremedi ‘neden oldu?, Niçin oldu?’ O partinin iç sorunu tabi, yapılan yanlışlar AK Partiyi yavaş yavaş eritiyor.. Umarım ve dilerim ki AK Parti, Kocaeli de bir yanlış daha yapmaz ve Bizim bölgemize Büyükakın’ın başlatmış olduğu bu hak edişi ve değeri verirler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.