19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MİLİ EĞİTİMDEN MUHTARLARA ZİYARET

Darıca 09.12.2016 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MİLİ EĞİTİMDEN MUHTARLARA ZİYARET

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıcalı muhtarları makamında ziyaret etti.

        Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Alparslan Şahin ile birlikte Darıcalı muhtarları ziyaret etti. 14 Mahalle muhtarını makamında ziyaret eden Oğuz ve Şahin muhtarlarla bilgi alışverişinde bulundu. OĞUZ VE ŞAHİN MUHTARLARDAN BİLGİ ALDI Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Alparslan Şahin Darıca’da 14 mahalle muhtarını makamında ziyaret ederek, mahallelerinde bulunan okullar, öğrenci sayıları ve eğitim planlaması hakkında bilgi alırken, muhtarlarla istişare yapmayı da ihmal etmediler. EKSİKLERİMİZİ SİZ SÖYLEYECEKSİNİZ Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz muhtarları makamında ziyaret ederek burada eğitimin önemine vurgu yaptı. Oğuz, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden geldiğince sizlerle iç içe olmaya çalışıyoruz. Bizlerin eksiklerini sizler tamamlayacaksınız. Bizim gözden kaçırdığımız mahallelerimizde bulunan okullarımızın eksiklerini, ihtiyaçlarını bizlere bildirmenizi istiyoruz.” Dedi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, kendilerini ağırladıkları için muhtarlara teşekkür ederken,  Darıcalı muhtarlar da Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Milli Eğitim Şube Müdürü Alparslan Şahin’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıcalı muhtarları makamında ziyaret etti.

 

 

 

 

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Alparslan Şahin ile birlikte Darıcalı muhtarları ziyaret etti. 14 Mahalle muhtarını makamında ziyaret eden Oğuz ve Şahin muhtarlarla bilgi alışverişinde bulundu.

OĞUZ VE ŞAHİN MUHTARLARDAN BİLGİ ALDI

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Alparslan Şahin Darıca’da 14 mahalle muhtarını makamında ziyaret ederek, mahallelerinde bulunan okullar, öğrenci sayıları ve eğitim planlaması hakkında bilgi alırken, muhtarlarla istişare yapmayı da ihmal etmediler.

EKSİKLERİMİZİ SİZ SÖYLEYECEKSİNİZ

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz muhtarları makamında ziyaret ederek burada eğitimin önemine vurgu yaptı. Oğuz, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden geldiğince sizlerle iç içe olmaya çalışıyoruz. Bizlerin eksiklerini sizler tamamlayacaksınız. Bizim gözden kaçırdığımız mahallelerimizde bulunan okullarımızın eksiklerini, ihtiyaçlarını bizlere bildirmenizi istiyoruz.” Dedi.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, kendilerini ağırladıkları için muhtarlara teşekkür ederken,  Darıcalı muhtarlar da Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Milli Eğitim Şube Müdürü Alparslan Şahin’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.