Millet oynanan oyunları görüyor

Gebze 17.06.2018 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Millet oynanan oyunları görüyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova'da seçim çalışmalarına katıldı. Dr. Hakan Höbek, milletin sağ duyusuna güvendiğini vurguladı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Çayırova'daydı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve partililerin eşlik ettiği Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova turuna Şekerpınar ve Özgürlük mahallelerindeki hasta ziyaretleri ve ev toplantıları ile başladı. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek daha sonra Ömer Musaoğlu ve ilçenin sevilen isimlerinden Pamuk Dede'yi evlerinde ziyaret etti. ERDOĞAN'A SELAM İkindi namazını Özgürlük Mahallesi Erişler Ehl-i Beyt Camii'nde kılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek cemaatle bir araya geldi ve sohbet etti. Dr. Hakan Höbek'i sohbet sonrası hoş bir sürpriz bekliyordu. Cami çıkışında Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'i bekleyen Nisanur Çakır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a selam gönderdi. ŞEHİTLER İÇİN DUA AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, şehitleri de unutmadı. Bu güzel vatan uğruna canını feda etmekten hiç çekinmeyen şehitlerin kabrine karanfil bırakan Dr. Hakan Höbek dua okudu. Ardından Fatih Caddesi esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höber iftardan sonra da Çayırova Kastamonulular Derneği'nin misafiri oldu. CEVAP VERİLECEK Son dönemde Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Kastamonululardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Dr. Hakan Höbek, "Dış güçlerin oyununu bu millet çok iyi görüyor. Ve gerekli cevabı, 24 Haziran günü sandıkta vereceğine olan inancımız tam" ifadesini kullandı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova'da seçim çalışmalarına katıldı. Dr. Hakan Höbek, milletin sağ duyusuna güvendiğini vurguladı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Çayırova'daydı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve partililerin eşlik ettiği Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova turuna Şekerpınar ve Özgürlük mahallelerindeki hasta ziyaretleri ve ev toplantıları ile başladı. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek daha sonra Ömer Musaoğlu ve ilçenin sevilen isimlerinden Pamuk Dede'yi evlerinde ziyaret etti.

ERDOĞAN'A SELAM

İkindi namazını Özgürlük Mahallesi Erişler Ehl-i Beyt Camii'nde kılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek cemaatle bir araya geldi ve sohbet etti. Dr. Hakan Höbek'i sohbet sonrası hoş bir sürpriz bekliyordu. Cami çıkışında Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'i bekleyen Nisanur Çakır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a selam gönderdi.

ŞEHİTLER İÇİN DUA

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, şehitleri de unutmadı. Bu güzel vatan uğruna canını feda etmekten hiç çekinmeyen şehitlerin kabrine karanfil bırakan Dr. Hakan Höbek dua okudu. Ardından Fatih Caddesi esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höber iftardan sonra da Çayırova Kastamonulular Derneği'nin misafiri oldu.

CEVAP VERİLECEK

Son dönemde Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Kastamonululardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Dr. Hakan Höbek, "Dış güçlerin oyununu bu millet çok iyi görüyor. Ve gerekli cevabı, 24 Haziran günü sandıkta vereceğine olan inancımız tam" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.