“Milli Görüş belediyeciliği ihtiyaç değil zorunluluktur”

Siyaset 26.09.2020 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Milli Görüş belediyeciliği ihtiyaç değil zorunluluktur”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel pazar esnafını ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Türel “Milyonlarca lira harcanarak yapılan hizmet tam manasıyla amacına hizmet etmiyor. Bu ben yaptım oldu anlayışının bir ürünü bu. Artık Milli Görüş belediyeciliği bir ihtiyaç değil zorunluluktur” dedi. Saadet Partisi esnaf ziyaretlerine Cuma pazarı esnafıyla devam etti. İlçe başkanı Türel ve Ekibi sabah erken saatlerde tezgâh kuran Pazar esnafını ziyaret ederek simit ikram ettiler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Türel, “Bugün Pazar esnafımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik. Burada gördük ki yapılan kapalı Pazar amacına hizmet etmekten çok uzak, Pazar yeri kapalı olmasına rağmen esnafın bir bölümü tekrar çadır kurmak zorunda kalıyor. Esnafımızı da dinlediğimizde bu konudan çok dertliler özellikle yağışlı havada çok sıkıntı çektiklerini söylediler öyle ki Pazar yerinin içinde kalan giyim kısmında bile yağmurda ürünlerinin ıslandığını söylediler. Esnafımızın da dile getirdikleri ve burada gördüklerimize bakarak söyleye biliriz ki bu milyonlarca lira harcanarak yapılan hizmet tam manasıyla amacına hizmet etmiyor. Bu ben yaptım oldu anlayışının bir ürünü bu. Gebze maalesef bu konuda çok şansız Gebze’yi yönetenler hizmet yapıyormuş gibi görünmekten ileri gidemiyorlar. Artık Milli Görüş belediyeciliği bir ihtiyaç değil zorunluluktur” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel pazar esnafını ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Türel “Milyonlarca lira harcanarak yapılan hizmet tam manasıyla amacına hizmet etmiyor. Bu ben yaptım oldu anlayışının bir ürünü bu. Artık Milli Görüş belediyeciliği bir ihtiyaç değil zorunluluktur” dedi.

Saadet Partisi esnaf ziyaretlerine Cuma pazarı esnafıyla devam etti. İlçe başkanı Türel ve Ekibi sabah erken saatlerde tezgâh kuran Pazar esnafını ziyaret ederek simit ikram ettiler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Türel, “Bugün Pazar esnafımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik. Burada gördük ki yapılan kapalı Pazar amacına hizmet etmekten çok uzak, Pazar yeri kapalı olmasına rağmen esnafın bir bölümü tekrar çadır kurmak zorunda kalıyor. Esnafımızı da dinlediğimizde bu konudan çok dertliler özellikle yağışlı havada çok sıkıntı çektiklerini söylediler öyle ki Pazar yerinin içinde kalan giyim kısmında bile yağmurda ürünlerinin ıslandığını söylediler. Esnafımızın da dile getirdikleri ve burada gördüklerimize bakarak söyleye biliriz ki bu milyonlarca lira harcanarak yapılan hizmet tam manasıyla amacına hizmet etmiyor. Bu ben yaptım oldu anlayışının bir ürünü bu. Gebze maalesef bu konuda çok şansız Gebze’yi yönetenler hizmet yapıyormuş gibi görünmekten ileri gidemiyorlar. Artık Milli Görüş belediyeciliği bir ihtiyaç değil zorunluluktur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.