Milyonlarca vatandaşa kötü haber

14.01.2015 - 15:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Milyonlarca vatandaşa kötü haber

Hafta Başında Yüzde Yüz Zam Geliyor.

Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Başkan Vekili Halil Öztürk, Antalya'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle, sebze ve meyve fiyatlarının hafta başında yüzde 100 artacağını söyledi. Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu (TÜSEMKOM) Başkan Vekili Halil Öztürk, son günlerde etkili olan kuvvetli yağış, sel, fırtına ve soğuk havanın Antalya ve Kumluca'da başta sera olmak üzere tarım ürünü yetiştirilen alanlara önemli zararlar verdiğini bildirdi. Yaşanılanları "doğal afet" olarak değerlendiren ve üreticilere geçmiş olsun temennisini ileten Öztürk, zararın sebze ve meyve fiyatlarına etkisinin olacağını savundu. Öztürk, "Özellikle Antalya ve Kumluca'da yaşanan doğal afetlerden dolayı sebze ve meyve fiyatlarında hafta başından itibaren yüzde 100 artış bekliyoruz" ifadesini kullandı. Öztürk, şubat ayından itibaren de ürünlerde fiyat artışı öngördüklerini söyleyerek bu artışın enflasyonu da olumsuz etkileyebileceğine dikkati çekti. Soğuktan etkilenen narenciye ürünlerinin düşük fiyatla pazara çıkabileceğini, fakat tüketilmeden çöpe gidebileceğini vurgulayan Öztürk, tüketiciye yumuşak, üzerinde siyah lekeler olan ürünleri tercih etmemeleri uyarısında bulunarak, "Narenciyede satın alırken ürünün rengine ve dış görünüşüne aldanmamak gerekir. Tüketici kaliteli üründen vazgeçmemeli" dedi.
Hafta Başında Yüzde Yüz Zam Geliyor.

Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Başkan Vekili Halil Öztürk, Antalya'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle, sebze ve meyve fiyatlarının hafta başında yüzde 100 artacağını söyledi.

Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu (TÜSEMKOM) Başkan Vekili Halil Öztürk, son günlerde etkili olan kuvvetli yağış, sel, fırtına ve soğuk havanın Antalya ve Kumluca'da başta sera olmak üzere tarım ürünü yetiştirilen alanlara önemli zararlar verdiğini bildirdi.

Yaşanılanları "doğal afet" olarak değerlendiren ve üreticilere geçmiş olsun temennisini ileten Öztürk, zararın sebze ve meyve fiyatlarına etkisinin olacağını savundu.

Öztürk, "Özellikle Antalya ve Kumluca'da yaşanan doğal afetlerden dolayı sebze ve meyve fiyatlarında hafta başından itibaren yüzde 100 artış bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Öztürk, şubat ayından itibaren de ürünlerde fiyat artışı öngördüklerini söyleyerek bu artışın enflasyonu da olumsuz etkileyebileceğine dikkati çekti.

Soğuktan etkilenen narenciye ürünlerinin düşük fiyatla pazara çıkabileceğini, fakat tüketilmeden çöpe gidebileceğini vurgulayan Öztürk, tüketiciye yumuşak, üzerinde siyah lekeler olan ürünleri tercih etmemeleri uyarısında bulunarak, "Narenciyede satın alırken ürünün rengine ve dış görünüşüne aldanmamak gerekir. Tüketici kaliteli üründen vazgeçmemeli" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.