19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Minik kızını darp ettiği öne sürülen üvey anne tutuklandı

13.08.2017 - 08:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Minik kızını darp ettiği öne sürülen üvey anne tutuklandı

Minik kızını darp ettiği öne sürülen üvey anne tutuklandı Karabük'te 3 yaşındaki kızını darp ettiği iddia edilen üvey anne, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Beşbinevler Mahallesi'nde oturan A.A, eve  geldiğinde 3 yaşındaki kızı E.A'nın gözlerindeki morluk ve şişkinlikleri görünce  Karabük eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Küçük kız tedavi altına alınırken, tespit edilen cilt altında yüzeysel  yaygın doku lezyonları ve çok sayıda yaralanmasının basit tıbbi müdahale ile  giderilemeyeceğine ilişkin rapor verildi. Hastane yetkililerinin durumu polise bildirmesi üzerine, A.A ve üvey  anne F.A gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen  çiftten baba A.A adli kontrol şartıyla salıverilirken üvey anne F.A, "Kasten  yaralama" suçlamasıyla tutuklandı. E.A. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce koruma altına  alındı.
Minik kızını darp ettiği öne sürülen üvey anne tutuklandı Karabük'te 3 yaşındaki kızını darp ettiği iddia edilen üvey anne, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Beşbinevler Mahallesi'nde oturan A.A, eve  geldiğinde 3 yaşındaki kızı E.A'nın gözlerindeki morluk ve şişkinlikleri görünce  Karabük eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Küçük kız tedavi altına alınırken, tespit edilen cilt altında yüzeysel  yaygın doku lezyonları ve çok sayıda yaralanmasının basit tıbbi müdahale ile  giderilemeyeceğine ilişkin rapor verildi.

Hastane yetkililerinin durumu polise bildirmesi üzerine, A.A ve üvey  anne F.A gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen  çiftten baba A.A adli kontrol şartıyla salıverilirken üvey anne F.A, "Kasten  yaralama" suçlamasıyla tutuklandı.

E.A. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce koruma altına  alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.