Minik Melisa Yardım Bekliyor

Kocaeli 30.08.2016 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Minik Melisa Yardım Bekliyor

İnşaat işçisi olan Orhan Yetgin, küçük kızı Bahar’ın ilik nakli olması için gereken 18.000 lira için devletten ve yardımseverlerden yardım bekliyor.

İnşaat işçisi olan Orhan Yetgin, 2009 yılında ilik kanserine yakalanan kızı Bahar Melisa Yetgin’in ilik nakli masraflarını karşılamak için hayırseverlerden yardım bekliyor. Orhan- Pınar, çiftinin iki çocuğundan biri olan Bahar Melisa Yetgin, 2009 yılında ilik kanserine yakalandı.   6 yaşında olan Melisa Bahar, ameliyat olup akranları gibi koşup oynamak istiyor.  Orhan Yetgin, inşaat işçisi olduğu için kızının masraflarını karşılayamıyor. Baba Orhan Yetgin, inşaatlarda günlük yevmiye ile çalıştığını, sokaklarda kağıt toplayarak ailesini geçindirmeye çalıştığını belirtti. Çok zor durumda olan baba, çocuğunun hayata tutunması için bir yardım, bir umut bekliyor. Küçük Bahar'ın bu yaşama tutunma çığlına bir ses verilmesini beklediğini söylüyor.  Orhan Yetgin’e yardım için ulaşılabilecek telefon numarası: 0535 557 84 35.  
İnşaat işçisi olan Orhan Yetgin, küçük kızı Bahar’ın ilik nakli olması için gereken 18.000 lira için devletten ve yardımseverlerden yardım bekliyor.

İnşaat işçisi olan Orhan Yetgin, 2009 yılında ilik kanserine yakalanan kızı Bahar Melisa Yetgin’in ilik nakli masraflarını karşılamak için hayırseverlerden yardım bekliyor. Orhan- Pınar, çiftinin iki çocuğundan biri olan Bahar Melisa Yetgin, 2009 yılında ilik kanserine yakalandı.  

6 yaşında olan Melisa Bahar, ameliyat olup akranları gibi koşup oynamak istiyor.  Orhan Yetgin, inşaat işçisi olduğu için kızının masraflarını karşılayamıyor. Baba Orhan Yetgin, inşaatlarda günlük yevmiye ile çalıştığını, sokaklarda kağıt toplayarak ailesini geçindirmeye çalıştığını belirtti. Çok zor durumda olan baba, çocuğunun hayata tutunması için bir yardım, bir umut bekliyor. Küçük Bahar'ın bu yaşama tutunma çığlına bir ses verilmesini beklediğini söylüyor.  Orhan Yetgin’e yardım için ulaşılabilecek telefon numarası: 0535 557 84 35.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.