Minik Notalar, keşfediliyor!

Gebze 13.12.2019 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Minik Notalar, keşfediliyor!

‘Yarının Eğitimi Zirvesi’nde Türkiye ikincisi olan Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu Öğretmeni Sezer Ortadağ, ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubunun adını duyurmaya devam ediyor.

HABER: YAĞMUR SIR Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nun başarılı öğretmeni Sezer Ortadağ, ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubunun her platformda duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda AK Sigorta’nın hazırlamış olduğu sosyal projesinde Minik Notalar’ sınıfını tanıtan Ortadağ,  “AK Sigorta'nın hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projesinin yeni çekimleri Minik Notalar sınıfımızda yapıldı... Aslında anlatacak o kadar çok şey var ki... Bazen birkaç fotoğraf bütün öyküyü özetleyebiliyor...” dedi. “BAMBAŞKA HİKAYELER” Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğretmeni Sezer Ortadağ, “Kendim müzikle çok yakından ilgilenen bir insan oldum ve bu uğraşımı da yeri geldiğinde öğrencilerimle paylaşmak istedim. Sonra içlerinden birisi dedi ki ‘benim en büyük hayalim gitar çalabilmek ama bunun için annem yeterli bütçemizin olmadığını söylüyor’ Bütün sınıfa şu soruyu sordum ‘size de öğretmemi ister misiniz çocuklar?’ Hepsi de ‘evet öğretmenim’ deyince bu serüven başlamış oldu. Müziğe ilk başladığımızda çaldığımız parçaları kamerayla kaydedip yayınlamaya başladık. Çocuklar dediler ki; ‘öğretmenim bizi neden çekiyorsunuz ki?, Bizi kimler izler ki?, Eğer çok çalışırsak çok emek verirsek bunu siz bile tahmin edemezsiniz.’ dedim. Çocuklar bence keşfedilmeyi bekleyen saklı kıtalar gibidirler, onlar keşfetmek için emek sarf etmek ve onlar için bir ortam oluşturmak gerekiyor. Dönüp de şöyle arkama baktığım zaman minik notaların çocukların hayatında güzel ve anlamlı izler bıraktığını düşünüyorum ve onları bu şekilde gördükçe ben mutlu oluyorum” ifadelerini kullandı. MÜCADELEMİZ DE, YOLCULUĞUMUZ SÜRECEK “Mücadelemiz de, yolculuğumuz da devam ediyor...” diyerek açıklamalarını sürdüren Ortadağ, “Yolculuğa çıktığınızda sizi yarı yolda bırakmayacak kişilerin olması da önemli elbette. Ne güzel söylemiş İsmet Özel, "İkna edilmişlerle yola çıkılmaz, yola inanmışlarla çıkılır" diye. Size inanan yürekli insanlarla yollarınızın kesişmesi dileğiyle.” dedi.  
‘Yarının Eğitimi Zirvesi’nde Türkiye ikincisi olan Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu Öğretmeni Sezer Ortadağ, ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubunun adını duyurmaya devam ediyor.

HABER: YAĞMUR SIR

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nun başarılı öğretmeni Sezer Ortadağ, ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubunun her platformda duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda AK Sigorta’nın hazırlamış olduğu sosyal projesinde Minik Notalar’ sınıfını tanıtan Ortadağ,  “AK Sigorta'nın hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projesinin yeni çekimleri Minik Notalar sınıfımızda yapıldı... Aslında anlatacak o kadar çok şey var ki... Bazen birkaç fotoğraf bütün öyküyü özetleyebiliyor...” dedi.

“BAMBAŞKA HİKAYELER”

Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu öğretmeni Sezer Ortadağ, “Kendim müzikle çok yakından ilgilenen bir insan oldum ve bu uğraşımı da yeri geldiğinde öğrencilerimle paylaşmak istedim. Sonra içlerinden birisi dedi ki ‘benim en büyük hayalim gitar çalabilmek ama bunun için annem yeterli bütçemizin olmadığını söylüyor’ Bütün sınıfa şu soruyu sordum ‘size de öğretmemi ister misiniz çocuklar?’ Hepsi de ‘evet öğretmenim’ deyince bu serüven başlamış oldu. Müziğe ilk başladığımızda çaldığımız parçaları kamerayla kaydedip yayınlamaya başladık. Çocuklar dediler ki; ‘öğretmenim bizi neden çekiyorsunuz ki?, Bizi kimler izler ki?, Eğer çok çalışırsak çok emek verirsek bunu siz bile tahmin edemezsiniz.’ dedim. Çocuklar bence keşfedilmeyi bekleyen saklı kıtalar gibidirler, onlar keşfetmek için emek sarf etmek ve onlar için bir ortam oluşturmak gerekiyor. Dönüp de şöyle arkama baktığım zaman minik notaların çocukların hayatında güzel ve anlamlı izler bıraktığını düşünüyorum ve onları bu şekilde gördükçe ben mutlu oluyorum” ifadelerini kullandı.

MÜCADELEMİZ DE, YOLCULUĞUMUZ SÜRECEK

“Mücadelemiz de, yolculuğumuz da devam ediyor...” diyerek açıklamalarını sürdüren Ortadağ, “Yolculuğa çıktığınızda sizi yarı yolda bırakmayacak kişilerin olması da önemli elbette. Ne güzel söylemiş İsmet Özel, "İkna edilmişlerle yola çıkılmaz, yola inanmışlarla çıkılır" diye. Size inanan yürekli insanlarla yollarınızın kesişmesi dileğiyle.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.