GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Mücadele etmezsen kazanamazsın!

Spor 15.10.2019 - 18:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mücadele etmezsen kazanamazsın!

GEBZESPOR’UN TEKNİK PATRONU SOYAK, MÜCADELEDEN UZAK FUTBOLDAN RAHATSIZ

Beklenmedik Yalova Kadıköy yenilgisiyle taraftarları üzen Gebzespor’da, Teknik Direktör Tuncay Soyak, mücadele eksikliğinden dert yandı. Kazanmak adına yeterli mücadeleyi göstermediklerini belirten Soyak, rakiplerine cevap veremediklerini söyledi. Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, Yalova Kadıköyspor karşısında alınan yenilgiden dolayı mutsuz ve üzgün olduğunu söyledi. Kadıköyspor maçında yeterli mücadeleyi göstermediklerini açıkça belirten Soyak, “Kadıköy maçındaki kötü görüntü bizi üzdü. BAL ligindeki hiçbir takımın bizim gibi verimli bir hazırlık süreci ve antrenman programı geçirdiğine inanmıyorum. Kadıköy karşılaşmasında odaklanma sorunu yaşadığımızı düşünüyorum. Bu durum fiziksel değil, tamamen psikolojik” ifadelerini kullandı. Bir an evvel Çayırovaspor maçına odaklanıp Kadıköy yenilgisini telafi etmeleri gerektiğini belirten tecrübeli teknik adam, Gebzespor’a yakışan mücadeleyi göstermek istediklerini sözlerine ekledi.
GEBZESPOR’UN TEKNİK PATRONU SOYAK, MÜCADELEDEN UZAK FUTBOLDAN RAHATSIZ

Beklenmedik Yalova Kadıköy yenilgisiyle taraftarları üzen Gebzespor’da, Teknik Direktör Tuncay Soyak, mücadele eksikliğinden dert yandı. Kazanmak adına yeterli mücadeleyi göstermediklerini belirten Soyak, rakiplerine cevap veremediklerini söyledi.

Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, Yalova Kadıköyspor karşısında alınan yenilgiden dolayı mutsuz ve üzgün olduğunu söyledi. Kadıköyspor maçında yeterli mücadeleyi göstermediklerini açıkça belirten Soyak, “Kadıköy maçındaki kötü görüntü bizi üzdü. BAL ligindeki hiçbir takımın bizim gibi verimli bir hazırlık süreci ve antrenman programı geçirdiğine inanmıyorum. Kadıköy karşılaşmasında odaklanma sorunu yaşadığımızı düşünüyorum. Bu durum fiziksel değil, tamamen psikolojik” ifadelerini kullandı. Bir an evvel Çayırovaspor maçına odaklanıp Kadıköy yenilgisini telafi etmeleri gerektiğini belirten tecrübeli teknik adam, Gebzespor’a yakışan mücadeleyi göstermek istediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.