19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Mücadeleden vaz mı geçtiniz?”

Siyaset 03.12.2020 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Mücadeleden vaz mı geçtiniz?”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova Belediyesi’nin koronavirüs mücadelesi kapsamında sınıfta kaldığını vurgulayarak, COVİD-19’dan vefat eden vatandaşların naaşlarına Belediye personellerinin değil de ailelerinin müdahale ettiğini iddia etti. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova Belediyesi’nin koronavirüs mücadelesi kapsamında COVİD-19’dan vefat eden vatandaşların naaşlarına Belediye personellerinin değil de ailelerinin müdahale ettiğini iddia etti. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek sosyal medyadan yaptığı paylaşımla eleştiri oklarını Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye çevirerek “Çayırova Belediyesine bağlı Çayırova Mezarlıklar Müdürlüğünde geçtiğimiz Cuma günü ölüm belgesinde ölüm nedeni bulaşıcı yani covid-19’dan vefat eden Çayırova’lı bir vatandaşımızın naaşı Çayırova Mezarlıklar Müdürlüğüne getirilerek gasil haneye alındı. Vefat eden vatandaşımız yıkanacağı esnada görevliler hastanın yakınlarından iki kişiyi gasil haneye alarak siz yıkayacaksınız görevlimize yardım edeceksiniz diyerek iki kişiyi virüsten vefat eden merhumun yanına aldılar. Bu da yetmezmiş gibi memleketine gidecek olan cenazeye hiçbir görevlinin yardım etmeden acılı aileye morga ve tabuta koydurdular” “BAŞKAN ÇİFTÇİ’YE SORMAK İSTİYORUZ” Burada da bitmiyor iş merhumu memleketlerine götürmek isteyen acılı aileye o gün uçağın olmadığını Kartal soğanlık mezarlıklar müdürlüğüne gönderip oradan da cenazenin memlekete gideceğini köye kadar gideceğini söyleyerek şimdi cenazenizi yükleyin cenaze arabasına Kartala götürün orada bekleyin memlekete gönderecekler denildi. Bitti mi? hayır cenaze köylerine kadar gidecekti ya  köye kadar gitmemiş. Şehir merkezinde buluna şehirlerarası otogara kadar götürüp oradan da cenaze aracı ayarlamaları istenmiş. Çayırova Belediye Başkanı Sayın Bünyamin Çiftçi’ye soruyoruz bu olayı nasıl açıklayacaksınız virüsten canlarını kaybeden acılı aileyi nasıl olurda temas ettirirsiniz cenaze işleriniz kendisine göre mi iş yapıyor yoksa koronavirüsüyle mücadelede pes mi? ettiniz” ifadelerini kullandı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova Belediyesi’nin koronavirüs mücadelesi kapsamında sınıfta kaldığını vurgulayarak, COVİD-19’dan vefat eden vatandaşların naaşlarına Belediye personellerinin değil de ailelerinin müdahale ettiğini iddia etti.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova Belediyesi’nin koronavirüs mücadelesi kapsamında COVİD-19’dan vefat eden vatandaşların naaşlarına Belediye personellerinin değil de ailelerinin müdahale ettiğini iddia etti. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek sosyal medyadan yaptığı paylaşımla eleştiri oklarını Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye çevirerek “Çayırova Belediyesine bağlı Çayırova Mezarlıklar Müdürlüğünde geçtiğimiz Cuma günü ölüm belgesinde ölüm nedeni bulaşıcı yani covid-19’dan vefat eden Çayırova’lı bir vatandaşımızın naaşı Çayırova Mezarlıklar Müdürlüğüne getirilerek gasil haneye alındı. Vefat eden vatandaşımız yıkanacağı esnada görevliler hastanın yakınlarından iki kişiyi gasil haneye alarak siz yıkayacaksınız görevlimize yardım edeceksiniz diyerek iki kişiyi virüsten vefat eden merhumun yanına aldılar. Bu da yetmezmiş gibi memleketine gidecek olan cenazeye hiçbir görevlinin yardım etmeden acılı aileye morga ve tabuta koydurdular”

“BAŞKAN ÇİFTÇİ’YE SORMAK İSTİYORUZ”

Burada da bitmiyor iş merhumu memleketlerine götürmek isteyen acılı aileye o gün uçağın olmadığını Kartal soğanlık mezarlıklar müdürlüğüne gönderip oradan da cenazenin memlekete gideceğini köye kadar gideceğini söyleyerek şimdi cenazenizi yükleyin cenaze arabasına Kartala götürün orada bekleyin memlekete gönderecekler denildi. Bitti mi? hayır cenaze köylerine kadar gidecekti ya  köye kadar gitmemiş. Şehir merkezinde buluna şehirlerarası otogara kadar götürüp oradan da cenaze aracı ayarlamaları istenmiş. Çayırova Belediye Başkanı Sayın Bünyamin Çiftçi’ye soruyoruz bu olayı nasıl açıklayacaksınız virüsten canlarını kaybeden acılı aileyi nasıl olurda temas ettirirsiniz cenaze işleriniz kendisine göre mi iş yapıyor yoksa koronavirüsüyle mücadelede pes mi? ettiniz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.