19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mucizenin adı: DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 2-1

Spor 19.02.2017 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Mucizenin adı: DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 2-1

‘’Futbolda atanın ve tutanın iyi olacak’’ sözü bu kez Darıca’da anlam buldu. Darıca G.B kalecisi Gökhan, konuk ekip Sultanbeyli’nin sayısız fırsatında kalesinde geçit vermeyerek takımını maça tutundurdu. 89.dakikada yakaladığımız kontra atakta Abuzer’in golü Darıca Stadı’nı bayram yerine çevirdi. Lider Afyonspor’un Denizlli deplasmanında takılması sevincimizi ikiye katladı. 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği tutuk bir futbol sergilediği maçta Sultanbeyli Belediyespor’u 2-1 yenerek lider Afyonspor’la arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Rakibi karşısında ilk yarıda Özer, Alperen ve Cafercan’la net fırsatlar kaçıran Darıca G.B,  Cihan Güneş’in 31.dakikadaki golüne engel olamadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. GÖKHAN’DAN MUCİZEVİ KURTARIŞLAR Maçın ikinci yarısına kötü başlayan sarı yeşilli temsilcimiz, rakip kalede pozisyona girmekte bir hayli zorlandı. Sarı yeşilli temsilcimizde 58 ve 61.dakikada iki kez sararan Hayrullah takımını 10 kişi bıraktı. İyi savunma yapan rakibi karşısında işi bir hayli zorlaşan sarı yeşilliler, buna rağmen mücadeleyi bırakmadı. Konuk ekibin yüzde yüzlük 4 pozisyonunda kalesinde mucizevi kurtarışlar yapan kaleci Gökhan Köstereli takımını maça tutundurdu. CESUR OYNADIK VE KAZANDIK Mücadelenin 81.dakikasında Cafercan’ın asistinde dar açıdan vuruşunu yapan Alper Tursun, skora denge getirdi. Bu golün ardından 1 kişi eksik oynamasına rağmen cesur bir futbol oynayan sarı yeşilliler kalesinde pozisyonlar vermeye devam etti. Maçın 89.dakikasında kaleci Gökhan, aynı pozisyonda iki kez müthiş kurtarışlar yaptı. Aynı pozisyonun dönüşünde savunmanın arkasına sarkan Abuzer, kaleciyi çalımlayarak Darıca 15 Temmuz Stadı’nı bayram yerine çevirdi. Abuzer’in bu golü maçın da skorunu tayin etti.

‘’Futbolda atanın ve tutanın iyi olacak’’ sözü bu kez Darıca’da anlam buldu. Darıca G.B kalecisi Gökhan, konuk ekip Sultanbeyli’nin sayısız fırsatında kalesinde geçit vermeyerek takımını maça tutundurdu. 89.dakikada yakaladığımız kontra atakta Abuzer’in golü Darıca Stadı’nı bayram yerine çevirdi. Lider Afyonspor’un Denizlli deplasmanında takılması sevincimizi ikiye katladı.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği tutuk bir futbol sergilediği maçta Sultanbeyli Belediyespor’u 2-1 yenerek lider Afyonspor’la arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Rakibi karşısında ilk yarıda Özer, Alperen ve Cafercan’la net fırsatlar kaçıran Darıca G.B,  Cihan Güneş’in 31.dakikadaki golüne engel olamadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

GÖKHAN’DAN MUCİZEVİ KURTARIŞLAR

Maçın ikinci yarısına kötü başlayan sarı yeşilli temsilcimiz, rakip kalede pozisyona girmekte bir hayli zorlandı. Sarı yeşilli temsilcimizde 58 ve 61.dakikada iki kez sararan Hayrullah takımını 10 kişi bıraktı. İyi savunma yapan rakibi karşısında işi bir hayli zorlaşan sarı yeşilliler, buna rağmen mücadeleyi bırakmadı. Konuk ekibin yüzde yüzlük 4 pozisyonunda kalesinde mucizevi kurtarışlar yapan kaleci Gökhan Köstereli takımını maça tutundurdu.

CESUR OYNADIK VE KAZANDIK

Mücadelenin 81.dakikasında Cafercan’ın asistinde dar açıdan vuruşunu yapan Alper Tursun, skora denge getirdi. Bu golün ardından 1 kişi eksik oynamasına rağmen cesur bir futbol oynayan sarı yeşilliler kalesinde pozisyonlar vermeye devam etti. Maçın 89.dakikasında kaleci Gökhan, aynı pozisyonda iki kez müthiş kurtarışlar yaptı. Aynı pozisyonun dönüşünde savunmanın arkasına sarkan Abuzer, kaleciyi çalımlayarak Darıca 15 Temmuz Stadı’nı bayram yerine çevirdi. Abuzer’in bu golü maçın da skorunu tayin etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.