19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Müdafaa 1915” Çayırovalı İzleyicileri Buluşturdu

Çayırova 20.03.2017 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Müdafaa 1915” Çayırovalı İzleyicileri Buluşturdu

Çayırova Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği; sinema, çocuk ve yetişkin tiyatrosu, seminer ve tiyatrolarla Çayırovalıları buluşturarak, ilçenin kültür sanat hayatını canlı tutmaya devam ediyor.

  Çayırovalılar Milli Mücadele Ruhunu Derinden Hti Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda sahnelenen “Müdafaa 1915” isimli tiyatro oyunu izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Tarihin en büyük ve en önemli savaşlardan biri olan Çanakkale Savaşı aynı zamanda Türk tarihinin de en önemli zaferlerinden biridir. Çanakkale Savaşının anlatıldığı oyun  şahadete sevdalı bir milletin kahramanlıklarını gözler önüne sererek Çayırovalı izleyicilerinden tam not aldı. Sahnelenen oyunda aynı zaman da bütün olumsuzluklara rağmen bu büyük zafere imza atan kahraman yiğitleri, onları kınalayarak savaşa yollayan ana-babaları, Müslüman Anadolu insanının o dönemde yaşadıkları, içinde bulundukları psikolojiye de yer verilirken, izleyiciler gözyaşlarını tutamadı. Çayırovalılardan Başkan Şevki Demirci’ye Teşekkür Çayırova Belediyesinin her ay düzenlemiş olduğu birbirinden güzel etkinlikleri Kültür Salonunda Çayırovalılarla buluşturduğu için izleyiciler, Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti. Çayırovalılar her programın birbirinden farklı ve her birinin mutlaka onlara kazanım olarak geri döndüğünü belirttiler. Vatandaşlar Çayırova Belediyesi’nin periyodik olarak aralıklarla her ay sahnelediği yetişkin ve çocuklara yönelik tiyatrolar, sinema, sağlık ve kişisel gelişim seminerleri ve benzeri programları kültür salonunda ilgiyle takip ediyor.
Çayırova Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği; sinema, çocuk ve yetişkin tiyatrosu, seminer ve tiyatrolarla Çayırovalıları buluşturarak, ilçenin kültür sanat hayatını canlı tutmaya devam ediyor.

 

Çayırovalılar Milli Mücadele Ruhunu Derinden Hti

Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda sahnelenen “Müdafaa 1915” isimli tiyatro oyunu izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Tarihin en büyük ve en önemli savaşlardan biri olan Çanakkale Savaşı aynı zamanda Türk tarihinin de en önemli zaferlerinden biridir. Çanakkale Savaşının anlatıldığı oyun  şahadete sevdalı bir milletin kahramanlıklarını gözler önüne sererek Çayırovalı izleyicilerinden tam not aldı. Sahnelenen oyunda aynı zaman da bütün olumsuzluklara rağmen bu büyük zafere imza atan kahraman yiğitleri, onları kınalayarak savaşa yollayan ana-babaları, Müslüman Anadolu insanının o dönemde yaşadıkları, içinde bulundukları psikolojiye de yer verilirken, izleyiciler gözyaşlarını tutamadı.

Çayırovalılardan Başkan Şevki Demirci’ye Teşekkür

Çayırova Belediyesinin her ay düzenlemiş olduğu birbirinden güzel etkinlikleri Kültür Salonunda Çayırovalılarla buluşturduğu için izleyiciler, Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti. Çayırovalılar her programın birbirinden farklı ve her birinin mutlaka onlara kazanım olarak geri döndüğünü belirttiler. Vatandaşlar Çayırova Belediyesi’nin periyodik olarak aralıklarla her ay sahnelediği yetişkin ve çocuklara yönelik tiyatrolar, sinema, sağlık ve kişisel gelişim seminerleri ve benzeri programları kültür salonunda ilgiyle takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.