Müdür Doğan’dan, okullara ‘Okulum Temiz Belgesi’

Eğitim 13.10.2020 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Müdür Doğan’dan, okullara ‘Okulum Temiz Belgesi’

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ‘Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazanan okulların müdürlerine belgelerini takdim etti. Salgınla mücadele kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmış. Belirlenen şartları yerine getiren okullara ise ‘Okulum Temiz Belgesi’ verileceği açıklanmıştı. Bu kapsamda Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, gerekli şartları yerine getiren ve ‘Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazanan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi, Gebze Sultan Ayhan İlkokulu ve Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu’nu ziyaret ederek okul müdürlerine belgelerini takdim etti.  

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ‘Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazanan okulların müdürlerine belgelerini takdim etti.

Salgınla mücadele kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmış. Belirlenen şartları yerine getiren okullara ise ‘Okulum Temiz Belgesi’ verileceği açıklanmıştı. Bu kapsamda Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, gerekli şartları yerine getiren ve ‘Okulum Temiz Belgesi’ almaya hak kazanan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi, Gebze Sultan Ayhan İlkokulu ve Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu’nu ziyaret ederek okul müdürlerine belgelerini takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.