19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Müdür Polat’tan Dilovası’nda eğitim

Sağlık 06.10.2020 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Müdür Polat’tan Dilovası’nda eğitim

Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat, vatandaşlara Dilovası Merkez Yeni Cami’de Covıd-19 hastalığına karşı alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme amaçlı eğitim gerçekleştirdi. Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat Dilovası Merkez Yeni Cami’de vatandaşlara Normalleşme Sürecinde Covıd-19 hastalığına karşı ‘Maske - Sosyal Mesafe-Temizlik’ hakkında bilgilendirme amaçlı faydalı olacak bir eğitim gerçekleştirdi. Cami ve mescitlerde cemaatle ibadet edilmesi hususunda uyulması gereken kuralları sayan Müdür Polat; “Temizliğe her zamankinden fazla özen gösterilmeli, Cami ve mescit girişlerinde ve cami/ibadet alanı olarak belirlenen yerlere girecek herkesin ellerini mutlaka dezenfekte etmesi sağlanmalı, cami ve mescit girişlerinde ve cami/ibadet alanı olarak belirlenen yerlere girecek herkesin ellerini mutlaka dezenfekte etmesi sağlanmalı, cemaatle namaz kılacak herkesin tıbbi bez maske kullanması zorunlu olmalı, maskesi olmayan kişi/kişilerin cemaatle namaz kılmasına müsaade edilmemeli, cami ve mescit içinde bireysel namaz kılacakların da maske takması zorunlu olmalı, cami ve mescitlere gelecek kişilerin yanlarında şahsi seccadelerini getirmeleri sağlanmalı veya imkanlar dahilinde müftülükler tarafından tek kullanımlık seccade temin edilerek kullanıma sunulmalı, cami ve mescitlerde sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde cemaatle namaz kılınabilmesi için birer metre mesafe olacak şekilde zeminde işaretleme yapılmalı, koronavirüsle ilgili alınacak tedbirler kapsamında uyarıcı afişler asılmalı ve sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında olan vatandaşlar ile hastalık belirtileri taşıyanlara evlerinde kalmaları konusunda gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapılmalıdır” normalleşme sürecinde vatandaşları uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirdi.

Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat, vatandaşlara Dilovası Merkez Yeni Cami’de Covıd-19 hastalığına karşı alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme amaçlı eğitim gerçekleştirdi.

Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat Dilovası Merkez Yeni Cami’de vatandaşlara Normalleşme Sürecinde Covıd-19 hastalığına karşı ‘Maske - Sosyal Mesafe-Temizlik’ hakkında bilgilendirme amaçlı faydalı olacak bir eğitim gerçekleştirdi. Cami ve mescitlerde cemaatle ibadet edilmesi hususunda uyulması gereken kuralları sayan Müdür Polat; “Temizliğe her zamankinden fazla özen gösterilmeli, Cami ve mescit girişlerinde ve cami/ibadet alanı olarak belirlenen yerlere girecek herkesin ellerini mutlaka dezenfekte etmesi sağlanmalı, cami ve mescit girişlerinde ve cami/ibadet alanı olarak belirlenen yerlere girecek herkesin ellerini mutlaka dezenfekte etmesi sağlanmalı, cemaatle namaz kılacak herkesin tıbbi bez maske kullanması zorunlu olmalı, maskesi olmayan kişi/kişilerin cemaatle namaz kılmasına müsaade edilmemeli, cami ve mescit içinde bireysel namaz kılacakların da maske takması zorunlu olmalı, cami ve mescitlere gelecek kişilerin yanlarında şahsi seccadelerini getirmeleri sağlanmalı veya imkanlar dahilinde müftülükler tarafından tek kullanımlık seccade temin edilerek kullanıma sunulmalı, cami ve mescitlerde sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde cemaatle namaz kılınabilmesi için birer metre mesafe olacak şekilde zeminde işaretleme yapılmalı, koronavirüsle ilgili alınacak tedbirler kapsamında uyarıcı afişler asılmalı ve sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında olan vatandaşlar ile hastalık belirtileri taşıyanlara evlerinde kalmaları konusunda gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapılmalıdır” normalleşme sürecinde vatandaşları uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.