Müdür Tunç, çalışmaları yerinde inceledi

Eğitim 17.10.2020 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Müdür Tunç, çalışmaları yerinde inceledi

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç yapımı devam eden Ahmet Yesevi İlkokulu’nun inşaatını yerinde inceledi. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, inşaatı devam eden Ahmet Yesevi İlkokulu şantiyesine giderek incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası konuşan Müdür Tunç, “Yapımı devam eden Ahmet Yesevi İlkokulu’nun inşaatını düzenli olarak takip ediyoruz. Çayırovalı çocuklarımıza yeni bir eğitim öğretim yuvası yapmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. İnşaatı devam eden Ahmet Yesevi İlkokulu’muzun her bir detayının en ince ayrıntısına kadar çocuklarımızın kullanımına uygun bir şekilde ayarlanması için talimatlarımızı verdik. Yapılan çalışmaları büyük bir hassasiyetle takip ediyoruz.  İlçe Milli Eğitim olarak öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç yapımı devam eden Ahmet Yesevi İlkokulu’nun inşaatını yerinde inceledi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, inşaatı devam eden Ahmet Yesevi İlkokulu şantiyesine giderek incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası konuşan Müdür Tunç, “Yapımı devam eden Ahmet Yesevi İlkokulu’nun inşaatını düzenli olarak takip ediyoruz. Çayırovalı çocuklarımıza yeni bir eğitim öğretim yuvası yapmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. İnşaatı devam eden Ahmet Yesevi İlkokulu’muzun her bir detayının en ince ayrıntısına kadar çocuklarımızın kullanımına uygun bir şekilde ayarlanması için talimatlarımızı verdik. Yapılan çalışmaları büyük bir hassasiyetle takip ediyoruz.  İlçe Milli Eğitim olarak öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.