Müdür Tunç’tan okullar hazır mesajı

Çayırova 05.10.2020 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Müdür Tunç’tan okullar hazır mesajı

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, mesleki eğitim okullarının yüz yüze eğitime açılmaya hazır olduğunu açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, mesleki eğitim merkezleri, güzel sanatlar lisesi ile spor lisesi öğrencilerinin  5 Ekim Pazartesi'den itibaren yüz yüze eğitime başlamasına ilişkin, "Uygulama dersleri, gruplar halinde, gerekli koruyucu önlemler alınarak yapılacak. Bu nedenle kontrolü çok rahatlıkla sağlayacağız” açıklamasında bulunmuştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamalarının ardından, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, salgın süreci dolayısıyla uzaktan eğitime geçilen mesleki liselerin, yapılan son hazırlıklar itibariyle yüz yüze eğitime hazır olduğunu belirtti. Hazırlıkların son derece hassas bir şekilde yapıldığını dile getiren Müdür Tunç şu ifadelere yer verdi; “Meslek Liselerimiz güvenle öğrencileri ile buluştu. Bu sabah tüm meslek liselerimizi dolaşıp öğrencilerimizle mesafeli de olsa buluştuk. Öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz tam tedbirli. Temizlik, maske, mesafe tedbirlerimiz eksiksiz uygulanıyor. Öğrencilerimizi gerçekten çok özlemişiz.”

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, mesleki eğitim okullarının yüz yüze eğitime açılmaya hazır olduğunu açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, mesleki eğitim merkezleri, güzel sanatlar lisesi ile spor lisesi öğrencilerinin  5 Ekim Pazartesi'den itibaren yüz yüze eğitime başlamasına ilişkin, "Uygulama dersleri, gruplar halinde, gerekli koruyucu önlemler alınarak yapılacak. Bu nedenle kontrolü çok rahatlıkla sağlayacağız” açıklamasında bulunmuştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamalarının ardından, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, salgın süreci dolayısıyla uzaktan eğitime geçilen mesleki liselerin, yapılan son hazırlıklar itibariyle yüz yüze eğitime hazır olduğunu belirtti. Hazırlıkların son derece hassas bir şekilde yapıldığını dile getiren Müdür Tunç şu ifadelere yer verdi; “Meslek Liselerimiz güvenle öğrencileri ile buluştu. Bu sabah tüm meslek liselerimizi dolaşıp öğrencilerimizle mesafeli de olsa buluştuk. Öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz tam tedbirli. Temizlik, maske, mesafe tedbirlerimiz eksiksiz uygulanıyor. Öğrencilerimizi gerçekten çok özlemişiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.