Müftüler Vali Aksoy’a gitti!

Kocaeli 01.10.2019 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Müftüler Vali Aksoy’a gitti!

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle İl Müftüsü Sinan Cihan ve beraberindeki heyet Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer, İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkan Vekili Çetin Kıranşal, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı ve İzmit Eren Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Karadaşlı, Kuran Kursu Öğreticisi Zeynep Arslan ile İzmit Hasanağa Camii İmam Hatibi Adem Aslım Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. İl Müftüsü Sinan Cihan Vali Aksoy’a Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu. AMACINA UYGUN BİR ŞEKİLDE KUTLANACAK Tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak söze başlayan Vali Aksoy; “Öncelikle haftanızı kutluyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Camiler ve Din Görevlileri Haftamız her yıl olduğu gibi bu yıl da amacına uygun bir şekilde Kocaeli’de kutlanacaktır. Din hizmetleri oldukça önemli ve bu anlamda Diyanet İşleri Başkanlığımız da kurulduğu günden beri çok önemli görevler ifa etmektedir. Bu anlamda herhangi bir boşluk yaratılmaması, halkın bu ihtiyacının en iyi şekilde karşılanması konusunda geçmişte olduğu gibi bugünde, bundan sonra da Diyanet İşleri Başkanlığımız ildeki teşkilatı olan İl Müftülüğümüz ve ilçelerde de bütün din görevlilerimizle bu görevleri yerine getiriyorlar. Emeği geçen katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.  
Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle İl Müftüsü Sinan Cihan ve beraberindeki heyet Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer, İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkan Vekili Çetin Kıranşal, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı ve İzmit Eren Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Karadaşlı, Kuran Kursu Öğreticisi Zeynep Arslan ile İzmit Hasanağa Camii İmam Hatibi Adem Aslım Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. İl Müftüsü Sinan Cihan Vali Aksoy’a Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu.

AMACINA UYGUN BİR ŞEKİLDE KUTLANACAK

Tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak söze başlayan Vali Aksoy; “Öncelikle haftanızı kutluyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Camiler ve Din Görevlileri Haftamız her yıl olduğu gibi bu yıl da amacına uygun bir şekilde Kocaeli’de kutlanacaktır. Din hizmetleri oldukça önemli ve bu anlamda Diyanet İşleri Başkanlığımız da kurulduğu günden beri çok önemli görevler ifa etmektedir. Bu anlamda herhangi bir boşluk yaratılmaması, halkın bu ihtiyacının en iyi şekilde karşılanması konusunda geçmişte olduğu gibi bugünde, bundan sonra da Diyanet İşleri Başkanlığımız ildeki teşkilatı olan İl Müftülüğümüz ve ilçelerde de bütün din görevlilerimizle bu görevleri yerine getiriyorlar. Emeği geçen katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.