Müftülükten Cem evine hediye

Çayırova 01.01.2017 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Müftülükten Cem evine hediye

Çayırova müftüsü İbrahim Kadıoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırladığı Alevi-Bektaşi klasiklerinden oluşan kitap setini Çayırova cemevine hediye etti. Çayırova Müftülüğü diyanet işleri başkanlığının hazırladığı alevi ve Bektaşi klasiklerinden oluşan kitap setini Çayırova  Cemevi’ne hediye etti. Kitap seti hakkında bilgi veren ilçe müftüsü İbrahim Kadıoğlu, “yıllar önce Hacı Bektaşi veli ve alevi dedeleri ve bilge hocaların Osmanlıca yazılmış oldukları çok değerli eserler. Bu eserler nadir eserler olup Başkanlığın yoğun bir çalışması sonucu eserler günümüz Türkçesine çevrilmiş şekilde olup orijinal metin de bir bölümde mevcut olarak dizayn edilmiştir.” Dedi.                      Cemevi dedeleri ve görevlileri memnuniyetlerini dile getirip ilçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu’na teşekkürlerini bildirdiler.

Çayırova müftüsü İbrahim Kadıoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırladığı Alevi-Bektaşi klasiklerinden oluşan kitap setini Çayırova cemevine hediye etti.

Çayırova Müftülüğü diyanet işleri başkanlığının hazırladığı alevi ve Bektaşi klasiklerinden oluşan kitap setini Çayırova  Cemevi’ne hediye etti. Kitap seti hakkında bilgi veren ilçe müftüsü İbrahim Kadıoğlu, “yıllar önce Hacı Bektaşi veli ve alevi dedeleri ve bilge hocaların Osmanlıca yazılmış oldukları çok değerli eserler. Bu eserler nadir eserler olup Başkanlığın yoğun bir çalışması sonucu eserler günümüz Türkçesine çevrilmiş şekilde olup orijinal metin de bir bölümde mevcut olarak dizayn edilmiştir.” Dedi.                     

Cemevi dedeleri ve görevlileri memnuniyetlerini dile getirip ilçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu’na teşekkürlerini bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.