Muhammet Yeşilkaya yeniden!

Siyaset 29.07.2020 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muhammet Yeşilkaya yeniden!

AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı ve Çayırovaspor Kulüp Başkanı Muhammet Yeşilkaya siyasete yeniden giriyor. Muhammet Yeşilkaya yeniden siyaset yolunda. Aslen Sinoplu olan ama doğma büyüme Çayırovalı olan Yeşilkaya yeniden siyasete adım atıyor. Aileden AK Partili olan Yeşilkaya’nın, babası Hamdi Yeşilkaya geçmiş dönemlerde AK Parti belediye meclis üyeliği yaparken kendisi ise AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Hâlihazırda Çayırovaspor’da başkan olan Muhammet Yeşilkaya’ya Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı teklif edildiği ve teklifi kabul ettiği gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki günlerde Deva Partisi İl Başkanı İl Yönetim Kurulunu açıklaması bekleniyor. Hemen peşinden de ilçe başkanlarını açıklayacağı tahmin ediliyor.

AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı ve Çayırovaspor Kulüp Başkanı Muhammet Yeşilkaya siyasete yeniden giriyor.

Muhammet Yeşilkaya yeniden siyaset yolunda. Aslen Sinoplu olan ama doğma büyüme Çayırovalı olan Yeşilkaya yeniden siyasete adım atıyor. Aileden AK Partili olan Yeşilkaya’nın, babası Hamdi Yeşilkaya geçmiş dönemlerde AK Parti belediye meclis üyeliği yaparken kendisi ise AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Hâlihazırda Çayırovaspor’da başkan olan Muhammet Yeşilkaya’ya Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı teklif edildiği ve teklifi kabul ettiği gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki günlerde Deva Partisi İl Başkanı İl Yönetim Kurulunu açıklaması bekleniyor. Hemen peşinden de ilçe başkanlarını açıklayacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.