Muharrem İnce hakkında ihraç talebi iddiası!

Gündem 02.09.2020 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muharrem İnce hakkında ihraç talebi iddiası!

Son dakika gelen habere göre; 4 Eylül'de 'Memleket Hareketi'ni Sivas'ta başlatacağını açıklayan Muharrem İnce hakkında ihraç talep edildiği iddia edildi. CNN Türk muhabiri Ünal Kaya şu açıklamaları yaptı; 'Memleket Hareketi' Sivas'ta cuma günü başlayacak. Sivas Muharrem İnce açısından ilk adım olacak. Muhtemelen 1000 gün içinde de bütün şehirleri dolaşacak. Muharrem İnce'nin açıkladığı hareketin detayları, kadrosuna dair bazı mesajları o gün orada görmek mümkün olacak. İnce, 'Bir umut hareketi' dedi ancak neler yapacağını tam anlamıyla ortaya koymamıştı. Sivas'ta hayalindeki adımları açıklaması bekliyor. Sivas'ta kongre binasını ziyaret edecek. Sonra saat 14,00'te Madımak ziyareti olacak. Tüm bunlar olurken parti yönetiminin tavrı da merak konusuydu. Partiye yönelik eleştiri olup olmadığını, parti suçu işleyip işlemediğini yakından takip edecek. Çünkü daha öncesinde CHP lideri Kılıçdaroğlu partinin tartışılmasına izin vermeyeceğini belirterek bir disiplin mesajı da vermişti. Genel merkezin ne yapacağı konuşurken yeni bir iddia ortaya atıldı. Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, Yalova'da iki parti üyesinin Muharrem İnce, kardeşi ve görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman hakkında ihraç talebinde bulunulduğunu iddia etti. Fakat bu henüz doğrulanmadı. Ancak parti yönetimin bu tip talepleri olabilir. CHP'nin Muharrem İnce'ye yönelik bir adım atmayacağını önümüzdeki günler netlik kazanacak. İNCE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Öte yandan Muharrem İnce 4 Eylül'de başlatacağı 'Memleket Hareketi' ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İnce açıklamasında, 'Demokrasimizi güçlendirmek, ekonomimizi büyütmek, hepsinden de öte milletimize umut olmak için çıktığımız yolculukta Memleket Hareketi için yaptığımız hazırlıklara son sürat devam ediyoruz. İlk adımı Milli Mücadelemizin şehri Sivas’ta atacağız' dedi.  

Son dakika gelen habere göre; 4 Eylül'de 'Memleket Hareketi'ni Sivas'ta başlatacağını açıklayan Muharrem İnce hakkında ihraç talep edildiği iddia edildi.

CNN Türk muhabiri Ünal Kaya şu açıklamaları yaptı;

'Memleket Hareketi' Sivas'ta cuma günü başlayacak. Sivas Muharrem İnce açısından ilk adım olacak. Muhtemelen 1000 gün içinde de bütün şehirleri dolaşacak. Muharrem İnce'nin açıkladığı hareketin detayları, kadrosuna dair bazı mesajları o gün orada görmek mümkün olacak.

İnce, 'Bir umut hareketi' dedi ancak neler yapacağını tam anlamıyla ortaya koymamıştı. Sivas'ta hayalindeki adımları açıklaması bekliyor. Sivas'ta kongre binasını ziyaret edecek. Sonra saat 14,00'te Madımak ziyareti olacak.

Tüm bunlar olurken parti yönetiminin tavrı da merak konusuydu. Partiye yönelik eleştiri olup olmadığını, parti suçu işleyip işlemediğini yakından takip edecek.

Çünkü daha öncesinde CHP lideri Kılıçdaroğlu partinin tartışılmasına izin vermeyeceğini belirterek bir disiplin mesajı da vermişti.

Genel merkezin ne yapacağı konuşurken yeni bir iddia ortaya atıldı. Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, Yalova'da iki parti üyesinin Muharrem İnce, kardeşi ve görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman hakkında ihraç talebinde bulunulduğunu iddia etti. Fakat bu henüz doğrulanmadı. Ancak parti yönetimin bu tip talepleri olabilir. CHP'nin Muharrem İnce'ye yönelik bir adım atmayacağını önümüzdeki günler netlik kazanacak.

İNCE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Öte yandan Muharrem İnce 4 Eylül'de başlatacağı 'Memleket Hareketi' ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İnce açıklamasında, 'Demokrasimizi güçlendirmek, ekonomimizi büyütmek, hepsinden de öte milletimize umut olmak için çıktığımız yolculukta Memleket Hareketi için yaptığımız hazırlıklara son sürat devam ediyoruz. İlk adımı Milli Mücadelemizin şehri Sivas’ta atacağız' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.