Muhtar Kavran’dan mahallelilere uyarı

Gebze 25.03.2020 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muhtar Kavran’dan mahallelilere uyarı

Gebze Yavuz Selim Mahallesi muhtarı Şükriye Kavran mahalle sakinlerini uyardı. Kavran sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada corona virüs salgını nedeniyle yetkilerin verdiği kurallara mahallelilerin uyması gerektiğini altını çizerek, “Evde oturacak kişiler dışarda gezmesin, illa bir kayıp mı verelim?” ifadesini kullandı. Kavran ayrıca “Evde Sağlık Hizmetlerimiz de devam ediyor. Evde rahatsızlanan ve muayene olmak isteyen 65 yaş üstü vatandaşlar 444 38 33 No’lu telefonu arayabilirler” şeklinde konuştu. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Gebze Yavuz Selim Mahallesi muhtarı Şükriye Kavran mahalle sakinlerini uyardı. Kavran sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada corona virüs salgını nedeniyle yetkilerin verdiği kurallara mahallelilerin uyması gerektiğini altını çizerek, “Evde oturacak kişiler dışarda gezmesin, illa bir kayıp mı verelim?” ifadesini kullandı. Kavran ayrıca “Evde Sağlık Hizmetlerimiz de devam ediyor. Evde rahatsızlanan ve muayene olmak isteyen 65 yaş üstü vatandaşlar 444 38 33 No’lu telefonu arayabilirler” şeklinde konuştu.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.